2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لود بودن چیه؟ من خستم خیلی خسته فقط میشینم کنارش گریه میکنم میگم بیا حرف بزنیم چجوری میخای برام طلام ...

پولاتو خورده ی ابم روش پسم نمیده

درمان اضطراب این روانی نیس

بترسونش. بگو ب مادرم گفتم و اونم فقط ی هفته مهلت داده والا ب بابام میگه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

فکر نکنم صددرصد ریده و ضرر کرده که اینطور داغون شده اینجور ادما میخوان یک شبه پولدار بشن و اصلا روان ...

میگه درس خونده کسی تا زمانی که تجربه توی ترید نداشته باشه هیچ پوخی نیست تو هرچقدر سواد داشته باشی تا زمانی تجربه نکنی تو موقعیتش قرار نگیری که نمیشه 

کاربر آقا هستم

واسم سواله چجوری میزنتت؟))😑

خب دختر برو بگو بهت فرصت میدم جور کن پسم بده دیگه ام گریه نکن 

بعدشم به نظرم تو نرمالی خب معلومه آدم ضرر ببینه گریه میکنه ناراحته نیاز به همدم داره اونکه باید به پات بیفته اونه 

بله ایشون احتمالا جنگ روحی روانی داره نمیتونه توی جبه های متخلف بجنکه شما سعی کن فضا بهش بدی لجبازی ...

ممنونم ازتون 

خیلی شدید که دوماهه خونشون نرفته حتی 

لود بودن چیه؟ من خستم خیلی خسته فقط میشینم کنارش گریه میکنم میگم بیا حرف بزنیم چجوری میخای برام طلام ...

اخییی عزیزم بیا بشینیم فکر کنیم چجوری طلاهام بگرده مامانم سکته نکنه🥲🥲😭😭

ایستگامون گرفتی حضرت عباسی؟ همش داری جملاتت تکرار میکنی

برو بزن تو گوشش بگو دیگه داری خستم میکنی، پولمو بدهه😡

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

واسم سواله چجوری میزنتت؟))😑خب دختر برو بگو بهت فرصت میدم جور کن پسم بده دیگه ام گریه نکن بعدشم به ن ...

برای ما برعکس شده 

و گریه که میکنم اصلا کنارم نیست و هوامو نداره حتی گفتم قبل اینکه خانوادم بفهمن خودمو میکشم 

برام دعا کنید حالم بده 

با یکی از دوستام حرف زدم زدم زیر گریه گفت کی بود گفتم دوستم گفت عادت زشتی داری که همه چیتو باید برا همه بگی