2777
2789
قرار بود وضعیتش درست بشه با خانوادش خرف بزنه کلا ادم بی اخساسیه و حتی از بفل کردنم بدش میادمنم سمج م ...

اونوقت این آدم به چه دردت میخوره الان داغی تو زندگی میفهمی چه اشتباه بزرگی کردی که همچین آدمی رو برا زندگیت انتخاب کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخییی عزیزم بیا بشینیم فکر کنیم چجوری طلاهام بگرده مامانم سکته نکنه🥲🥲😭😭ایستگامون گرفتی حضرت عباس ...

اون از این رفتارم متنفره من یه چیریو چند بار میگم 

میگه درس خونده کسی تا زمانی که تجربه توی ترید نداشته باشه هیچ پوخی نیست تو هرچقدر سواد داشته باشی تا ...

درسته ترید اصلا ساده نیست 

معمولا بعد سه سال روال کار دستشون میاد تازه 

و همونا هم ضرر دارن بازم

ترید برای ادمای قوی و محکمه 

کسی که سوسوله و اومده طلای دوست دخترش رو گرفته 

میخواسته قمار کنه نه ترید 

اینکارا رو هم داره میکنه که این بدبخت ولش کنه بره پولی هم بهش نده 

امااااااان از دخترای ساده لوح

اونوقت این آدم به چه دردت میخوره الان داغی تو زندگی میفهمی چه اشتباه بزرگی کردی که همچین آدمی رو برا ...

الانم میدونم بزرگ ترین اشتباهمو کردم 

تروخدا اینجوری باهام حرف نزنید قلبم داره خورد میشه

خانوم های سایت من به عنوان یک مرد میگم ما از خانوم های که زبون دارن سیاست دارن حساب می‌بریم زنای ساده رو حساب که نمیبرن هیچ کلی سواستفاده ازتون میشه این یکی از راز های بین آقایون 

کاربر آقا هستم
اون از این رفتارم متنفره من یه چیریو چند بار میگم

خب؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

الانم میدونم بزرگ ترین اشتباهمو کردم تروخدا اینجوری باهام حرف نزنید قلبم داره خورد میشه

خانوم کن شمارو سرزنش نمیکنم تجربه بود دیگ فدای سرتون ولی اینکه درستش کنی بکشی کنار دست خودت نه ما 

کاربر آقا هستم
خانوم های سایت من به عنوان یک مرد میگم ما از خانوم های که زبون دارن سیاست دارن حساب می‌بریم زنای ساد ...

شما هم دست کمی از استارتر نداری😂😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی