2777
2789
کصخل تویی اینجوری حرف میزنی گم شو از تاپیکم

روانی کمبود محبت داری یک ساعت اونجا فک زدی تا پوکید اینجام راهنمایی میخوای بیا من برات قسم بخورم یارو اصن تو رو انگشت کوچکشم حسابت نمیکنه پشیزی برایش ارزش نداری تو چرا اینقدر جز میزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه فکر کنید آقایون سایت همشون هولن یا بیکارن اشتباه

من فکر نمیکنم صد درصد مطمئن هستم فکر کن یه مرد دکتر این موقع و این ساعت بیاد تو این سایت فکر کن یه تاجر ی پولدار که تقریحش خارجه بیاد تو این سایت فکر کن یه مرد وکیل مهندس های واقعی بیان تو سایت داداش های من که دوتاشونم ماشالا موفق ن وچند بار هم عکس شونو گذاشتم اصلا این سایت و نمیشناسن همش میگن نی نی سایت کجاست میری اونجا بین نی نی ها 😂

روانی کمبود محبت داری یک ساعت اونجا فک زدی تا پوکید اینجام راهنمایی میخوای بیا من برات قسم بخورم یار ...

کنبود محبتم ندارم به توهه اشغال مربوط نیست 

شعور حرف زدن نداری دهنتو ببند و گم شو عغده ای 

تو که ارزش خودتو میدونی گم شو 

من فکر نمیکنم صد درصد مطمئن هستم فکر کن یه مرد دکتر این موقع و این ساعت بیاد تو این سایت فکر کن یه ت ...

خدارو شکر موفق هستن انشاالله موفقیت های زیادی کسب کنند ولی خوب بقیشو جواب نمیدم 

کاربر آقا هستم
من بخاطر اضطرابم چسبیدم حتی جوابمو نده میشینم زار زار گریه میکنم که من الان چی جواب خانوادم بدم لطفا ...

عزمزمه اضطرابت با ی قرص حل میشه والا منم اضطراب و افسردگی گرفتم دیدم دارم الکی خودمو اذیت میکنم الان نصف قرص میخورم روزی خوب خوب شدم چرا بجای چسبیدم به این آدم نمیری ی دکتر درمان کنی خودتو برو روانپزشک و روانشناس 

با خودت و آیندم بازی نکن حیف جوونی آدمه