2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سیاست بزرگ ترین دارایی هست یک زن می‌تونه داشته باشه برید کتاب بخونید یاد بگیرید ولی سمت شیما کاتوزیا ...

جرا شیما نه؟ واقعا دیدم چجوری بعضیا بلدن رابطه رو اداره کنن من هیچ هیچ نمیدونم چجوری باید سیاست داشت

همه دخترا رو با این استارتر و ابن دختر بچه های سایتی یکی مدون عقل داریم خیلی هم داریم در حدی که می‌د ...

اینکه فکر کنید آقایون سایت همشون هولن یا بیکارن اشتباه 

کاربر آقا هستم
برای ما برعکس شده و گریه که میکنم اصلا کنارم نیست و هوامو نداره حتی گفتم قبل اینکه خانوادم بفهمن خود ...

این آقا داره حس کمبود فقط بهت میده همین.

ایشالا مشکلت حل بشه ولی باهاش سفت بیا فکر نکنه بخشیدی

سیاست بزرگ ترین دارایی هست یک زن می‌تونه داشته باشه برید کتاب بخونید یاد بگیرید ولی سمت شیما کاتوزیا ...

شیما کاتوزیان خیلی هم خوبه اسب وقتی یه مرد میگه یه چیزی بده صد درصد خوبه 

شیما کاتوزیان حداقل ۵۰تا کشور رفته چند تا برند داره کتاب نوشته رو مجله بلاگر های موفق آمریکا رفته 

من و کل همکلاسی هام اونو دنبال میکنیم شوهرم هم عین چی تو خدمتمه زیر سایع شیما 

همه دخترا رو با این استارتر و ابن دختر بچه های سایتی یکی مدون عقل داریم خیلی هم داریم در حدی که می‌د ...

میگما درست حرف بزن تو عاقلی پس گم شو از تاپیکم برو بیرون 

ببینید یه ماهه اینجوری شده منم باهاش بحبازی میکنم پولامو توی ترید از دست داده و من نمیتونم ولش کنم و ...

تو نمیتونی نجاتش بدی همین🤝🏿

چون خودتم باهاش غرق میشی میتونی ساده بگذری از کنار حرفم و نتیجه اخرشو ببینی میتونیم گوش بدی و خودتو و چندین سال اعصاب و روانتو نجات بدی

hate all people

شیما کاتوزیان خیلی هم خوبه اسب وقتی یه مرد میگه یه چیزی بده صد درصد خوبه شیما کاتوزیان حداقل ۵۰تا کش ...

بله من نظر شخصی گفتم نظر شما کاملاً قابل احترام هستش

کاربر آقا هستم
تو نمیتونی نجاتش بدی همین🤝🏿چون خودتم باهاش غرق میشی میتونی ساده بگذری از کنار حرفم و نتیجه اخرشو ب ...

من غرق شدم عزیزم و اشتباه کردم 

من برم بخابم بعدش درس بخونم 

ممنونم