2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

همون دوست پسر بدهکاره؟ 

که چپ و راست منابع مالی و روحتیو میخوره؟ 

محل سگم نمیده بهت؟ 

تو هم عین کنه بهش چسبیدی؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

چ کمکی میتونیم بکنیم؟ دوتا قارچ سمی کنار همدیگه ان 

تنها راهش اینه جدا شین

جدی جدی خانواده ات نپرسیدن کی زده لت و پارت کرده؟

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

بزار‌ دم در ، پسماند ببرتش

ببینید یه ماهه اینجوری شده منم باهاش بحبازی میکنم 

پولامو توی ترید از دست داده و من نمیتونم ولش کنم ولی دوسشم دارم اما دیگه کمتر 

اضطرابم نمیزاره که رهاش کنم و نمیتونم شکایتم کنم 

نداره هم که بده بخاطر عمینه که حالش بده افسرده شده که ارایشگاهم نمیره خودشو زندونی مرده 

اصلا بهم محبت نمیکنه و پسم میزنه میگه میخام تنعا باشم 

چیکار کنم 

اره

خانوم ببینید این آقا مستقیم غیر مستقیم داره میگه نمیخامت من می‌دونم احساس مرد چیه مرد عاشق تو بهتر از خودت بلده کلی کارای رمانتیک انجام میده کابوس ی مرد دست بلند کردن یا فوش متاسفانه این آقا بچه هستش بنظرم پختگی لازم رو نداره شما داری خودت بدبخت میکنی از زندگی می‌ندازی پسری ارزش داره جونش برات بده ترخدا خودتون رو گول نزنید دخترا گاهی عقل باید حاکم باشه 

کاربر آقا هستم
همون دوست پسر بدهکاره؟ که چپ و راست منابع مالی و روحتیو میخوره؟ محل سگم نمیده بهت؟ تو هم عین کنه بهش ...

من بخاطر اضطرابم چسبیدم حتی جوابمو نده میشینم زار زار گریه میکنم که من الان چی جواب خانوادم بدم 

لطفا درست حرف بزنین 

من نمیدونم چجوری باید رفتار کنم با یه پسر که قدرمو بفهمه 

ببینید یه ماهه اینجوری شده منم باهاش بحبازی میکنم پولامو توی ترید از دست داده و من نمیتونم ولش کنم و ...

بنظرم هرچه زود تر بری کنار به نفعته آخه پول کبدی به کسی که سواد نرید نداره واقعا تعجب میکنم 

کاربر آقا هستم
چ کمکی میتونیم بکنیم؟ دوتا قارچ سمی کنار همدیگه ان تنها راهش اینه جدا شینجدی جدی خانواده ات نپرسیدن ...

گفتم افتادم 

من کدوم رفتارم سمیه؟ الان تاپیک زدم که کمکم کنید 

من بخاطر اضطرابم چسبیدم حتی جوابمو نده میشینم زار زار گریه میکنم که من الان چی جواب خانوادم بدم لطفا ...

زمانی ارزش شما می‌ره بالا تر که به خودتون احترام بزارید همین بس وزگنه اینطوری اعتبار شما میاد پایین 

کاربر آقا هستم