2777
2789
گفتم افتادم من کدوم رفتارم سمیه؟ الان تاپیک زدم که کمکم کنید

ببنید خانوم شما مقصر نیستی شمارو درک میکنم دختر نیاز به قربون صدقه داره عشق داره دختر باید خودش لوس کنه نازشو بخری گل و کادو های بی موقع بگیری این مرد سواد عاطفی نداره

کاربر آقا هستم
خانوم ببینید این آقا مستقیم غیر مستقیم داره میگه نمیخامت من می‌دونم احساس مرد چیه مرد عاشق تو بهتر ا ...

قرار بود وضعیتش درست بشه با خانوادش خرف بزنه 

کلا ادم بی اخساسیه و حتی از بفل کردنم بدش میاد

منم سمج میشم نسبت بهش 

شما که اقا هستین چه رفتاری باعث میشه جذب طرف بشین یا ازش زده بشین 

الان حال روحیش خیلی بده خیلی خیلی که کنترل خشم نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخاطر اضطرابم چسبیدم حتی جوابمو نده میشینم زار زار گریه میکنم که من الان چی جواب خانوادم بدم لطفا ...

چرا فکر میکنی میتونی کاری کنی که اون قَـدرِت رو بفهمه؟ 

من حفظم اینجور آدما رو، تو کل مال و منال خاندانتم به نامش کنی بازم نمیفهمه، عین یه دستمال توالت شوتت میکنه بیرون

به خودت بیا یکم، باید از این رابطه بیایی بیرون، هی نگو چکار کنم درست شه، اون هیچوقت آدم نمیشه، تو هیچ کسی رو نمیتونی تغییر بدی، اون یه آدم سمیه

با این وضعیت پیش بری روابط بعدیت هم همینجوری سمی خواهد بود، چون سمی بودن رو جذب میکنی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببنید خانوم شما مقصر نیستی شمارو درک میکنم دختر نیاز به قربون صدقه داره عشق داره دختر باید خودش لوس ...

بهش میگم حالم خوب نیست دستمو بگیر اروم بشم و خانوادم بفهمن منو میکسن 

دستمو نمیکیره میگه حال روخیم بده میخام تنها باشم 

خودشو تو اتاق خونه دوسش زندونی کرده هیچ جا نمیره 

و منم لجبازی میکنم و گریه که من چیکارت کردم 

ببینید یه ماهه اینجوری شده منم باهاش بحبازی میکنم پولامو توی ترید از دست داده و من نمیتونم ولش کنم و ...

خوب پس بگو با غصه خوردن چیزی درست نمیشه 

قسمت تو همین بوده 

حالا به جای غصه خوردن 

کار کن پول قرض بده 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

گفتم افتادم من کدوم رفتارم سمیه؟ الان تاپیک زدم که کمکم کنید

تایپیک قبلیت ک ترکید رو خوندم

تک تک رفتارات سمیِ 

همینی ک ازش کتک میخوری و دنبالشی 

مدام با هم دعوا میکنین و میگی نمیخوام جدا شم اگ سم نیس پس اسمش چیه؟ یارو شوهرت نیس ک مجبوری باهاش بمونی

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

قرار بود وضعیتش درست بشه با خانوادش خرف بزنه کلا ادم بی اخساسیه و حتی از بفل کردنم بدش میادمنم سمج م ...

ببنید من تک تک احساس های دوست پسر شمارو میفهمم من دروغ بهنون نمیگم بلکه واقعیت میگم ببیند این مرد عرضه و کنم نداره این حتی نمیدونه نیاز دختر چی شما دختری نیاز به عشق بغل شدن داری نیاز داری وقتی افسرده هستی بشینه شنونده باشه بخدا قسم گاهی دخترا فقط نیاز به بغل ساده دارن آقایون ازشون دریغ میکنم ببینید به هیکل قد قواره نیست به عقل مغز که دوست پسر شما از این چیزا ندارم شما داری با سرعت ته چاه میری من عاقبت اینارو می‌دونم 

کاربر آقا هستم
بهش میگم حالم خوب نیست دستمو بگیر اروم بشم و خانوادم بفهمن منو میکسن دستمو نمیکیره میگه حال روخیم بد ...

ایشون سواد عاطفی نیست بچه هستش چرا میخای خودتو گول بزنی بخدا اگر میشد نشونت میدادم مرد عاشق کیه خودت دیگ می‌رفتی نیاز به اینا نبود 

کاربر آقا هستم
چرا فکر میکنی میتونی کاری کنی که اون قَـدرِت رو بفهمه؟ من حفظم اینجور آدما رو، تو کل مال و منال خاند ...

میدونین چون من بلد نیستم چجوری رفتار کنم 

اون بهم میگه یه بار یه چیزی گفتم بگو باشه و هعی تکرار نکن

مثلا صبح از خواب بیدارشده بود منم حالم بخاطر این مشکلات بد بود بهش میکفتم تروخدا بیا حرف بزنیم بیا مشکلات رو حل کنیم اونم میکفت خستم کردی از اول صبح مث مته رو مغزم راه میری تنهام بزار کاری میکنی ادم ازت فرار کنه 

ایشون سواد عاطفی نیست بچه هستش چرا میخای خودتو گول بزنی بخدا اگر میشد نشونت میدادم مرد عاشق کیه خودت ...

بخدا میگه اخلاق من بده 

مثلا میرم قربون صدقش میرم میگه وای بدم میاد نگو و… 

میدونین چون من بلد نیستم چجوری رفتار کنم اون بهم میگه یه بار یه چیزی گفتم بگو باشه و هعی تکرار نکنمث ...

ببنید آقایون معمولا از این حرکات بدشون میاد کن شمارو درک میکنم من اسمشو نمی‌زارم غر زدن شما نیاز به حمایت عاطفی فیزیکی داری ولی ایشون باد نیست شما نگرام رابطن هستی شما اصلا مقصر نیستی

کاربر آقا هستم
بنظرم ی مدت وا بده بزار هر دو نفس بکشین

چیکار کنم به نظرتون؟

چون چیزامو باید پس بده من نمیتونم ولش کنم من ب شدت اضطراب گرفتم که شب باید یکی کنارم بخابه ک اروم بشم

بخدا میگه اخلاق من بده مثلا میرم قربون صدقش میرم میگه وای بدم میاد نگو و…

ببنید چرت پرت محض داره فرار رو به جلو می‌کنه همچین حرکتی ی نکته روانشناسی داره ایشون داره حرفا شمارو برعلیه شما استفاده میکنم بلکه از فشار در بره همش دزوعف

کاربر آقا هستم