2777
2789
بببین، یه اشتباهی کردی دیگه، دیگه فدای سرت گذشته گذشتهتو الان باید اصلاح کنیمن قشنگ ازت وایب لوده بو ...

لود بودن چیه؟ من خستم خیلی خسته فقط میشینم کنارش گریه میکنم میگم بیا حرف بزنیم چجوری میخای برام طلامو بیاری تا مامانم سکته نکرده 

یا دستمو بگیر اضطراب داره منو میکشه 

اونم سرم داد میزنه میگه تنهام بزار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون گوشیشو گشتم و دعوای بزرگ کردیم و چیزی تو گوشیش دیدم و گفتم گوشیتو نمیدمت و گفتم دختره قراره همه ...

دیگه وقتی خودت برای خودت هیچ ارزشی نمیزاری و هر رفتار سمی طرف مقابل تحمل می‌کنی که فقط بمونه انتظار بیشتری نداشته باش که طرف مقابلت بهت احترام بزاره

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اون مرد زندگیه، مرهای زندگی حتما روی زناشون دست بلند می کنن 

دختر خوب منتظر چه راهنمایی هستی؟ خوب این دوس پسر رو برای چی میخوای؟ آینه ی دق یا سوهان روح 

با روانشناس صحبت کن بعید می دونم اینجا کسی بتونه کمکت کنه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
ببینید یه ماهه اینجوری شده منم باهاش بحبازی میکنم پولامو توی ترید از دست داده و من نمیتونم ولش کنم و ...

نمیخادت و چجوری حالیت کنه

بزیر پات ک ترید تر زده

باید پولتو پس بده

ببین شوهر جرات نمیکنه زنشو بزنه اینکه دیگه عددی نیس

مگه تو کیسه بوکسشی؟

این رابطه رو تمومش کن ب خودت بگو ارزشم خیلی بیشتر ازین روانیه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

از نظر من بشویید مثل چسب فضا ندید مردا ی روزای هست میرم تو خودشون نیاز به خلوت دارن از شما ناراحت نی ...

دقیقا همینحوریه میگه تنهام بزار میخام تو خودم باشم 

من بخاطر اضطرابم چسبیدم حتی جوابمو نده میشینم زار زار گریه میکنم که من الان چی جواب خانوادم بدم لطفا ...

چجوری بهت بگه نمی خوامت 

اشکال نداره یه ماه دوماه سه ماه یه سال گریه کن ولی یه عمر راحتی 

این بی عرضه را می خواهی چیکار

وای خدایی چطوری دلت اومد ازش رسید داری بعد مطمئنی توی ترید ضرر کرده ؟ شاید همرو خورده خرج کرده

من خاک بر سر گول خوردم طمع کردم 

الان نمیدونم چی جواب مامان بدبختمو بدم 

وای خدایی چطوری دلت اومد ازش رسید داری بعد مطمئنی توی ترید ضرر کرده ؟ شاید همرو خورده خرج کرده

فکر نکنم صددرصد ریده 

و ضرر کرده که اینطور داغون شده 

اینجور ادما میخوان یک شبه پولدار بشن 

و اصلا روان درستی ندارن 

دقیقا همینحوریه میگه تنهام بزار میخام تو خودم باشم

بله ایشون احتمالا جنگ روحی روانی داره نمیتونه توی جبه های متخلف بجنکه شما سعی کن فضا بهش بدی لجبازی نکن

کاربر آقا هستم