2777
2789
من فقط میخام خودم رفتار صحبح رو یاد بگیرم چون بهم میگه بلد نیسی

خانوم ایشون داره بازی روانی میندازه به پیر به پیغمبر دیگ چطوری بت بگم آقایون مدلش همینه یا خیانت می‌کنه بری با اینقدر زجرت میده خودت بری آقا رفتار تو خیلی درست بخدا تو هیچ مشکلی نداری داره کاری میکنه به خودت شک کنی

کاربر آقا هستم
باز گفت چکار کنم خودش بیاد سمتم، باز گفت نمیتونم جدا شم😐تو چرا نمیگیری داستانو؟ چرا اینقدر بدبختی ت ...

خودشو زندونی کرده 

ببینید من فقط میخام الان خودم درست بشم اینکه باهام بد حرف نزنه 

چند مدت پیش چنین رفتاری که کرد گفتم دیگه نمیخامت نشست گریه کرد گفت ولم نمن فلان نکن برات جبران میکنم 

ولی یادش رفت 

پولام نبود میرفتم طلامو باید تا چند روز دیگه بیارم و این پول نداره بده برام دعا منید واگرنه بدبخت میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم ایشون داره بازی روانی میندازه به پیر به پیغمبر دیگ چطوری بت بگم آقایون مدلش همینه یا خیانت می‌ ...

فقط باید با خودم کنار بیام 

و دیگه محلش ندم دیگه؟ و غر نزنم چون میگه میبینمت حالم بد میشه ایقد غر میزنی 

خسته شدم از زندگی

فقط باید با خودم کنار بیام و دیگه محلش ندم دیگه؟ و غر نزنم چون میگه میبینمت حالم بد میشه ایقد غر میز ...

خانوم قول بت میدم امضا می‌کنم این آقا نمیخاد درست بشه و اینکه نشه نمیخاد حالا تا صبح بگو نکنه مشکل کنه 

کاربر آقا هستم
ببنید خانوم من به عنوان مرد این چیزا می‌دونم شما زمانی ارزشمند میشی که به خودتون ارزش بدید الکی هی ب ...

بهم گفت که قبلا که میگفتی از هم جدابشیم و اینا اولش حالم خوب بود ولی بعدش نبودتو حس میکردم اما میدونیتم الکی میکی و برمبگردی 

برام دعاکنین مشکلم حل بشه

بهم گفت که قبلا که میگفتی از هم جدابشیم و اینا اولش حالم خوب بود ولی بعدش نبودتو حس میکردم اما میدون ...

انشاالله که درست میشه کن سعی کردم نکات رو بگم دیگ بقیش با خودتون 

کاربر آقا هستم
خودشو زندونی کرده ببینید من فقط میخام الان خودم درست بشم اینکه باهام بد حرف نزنه چند مدت پیش چنین رف ...

بببین، یه اشتباهی کردی دیگه، دیگه فدای سرت گذشته گذشته

تو الان باید اصلاح کنی

من قشنگ ازت وایب لوده بودن میگیرم حقیقتا، یکم سفت و سخت باش، باهاش سفت و سخت هم برخورد کن

اصلاااااااا مهم نیست اون چی داره میگه، دوستت داره یا نداره اصلا مهم نیست

بگو ببین فلانی دیگه داری خستم میکنی، من خوشم نمیاد از این حرکتا، هی اومدم پشتت باشم هی غر زدی اذیت کردی، از این لوس بازیا هم بدم میاد خودت عین این نی نی کوچولو ها ک قهر میکنن حبس کردی، پاشو برو سرکار پولای منم تیکه تیکه بهم پرداخت کن، من به پولام نیاز دارم

خلاص، اینی که گفتم رفتار درسته، دیگه زیر بغل مار نگرد لطفا

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

شما مردا چیکار کنیم زده میشید

از نظر من بشویید مثل چسب فضا ندید مردا ی روزای هست میرم تو خودشون نیاز به خلوت دارن از شما ناراحت نیستن من دقیقاااا اتفاق مشابهی همین دیدم می‌دونم چی ب چیه ینی شما اینقدر به قول خودش غر زدی گریه کردی چسبید متنفر ازت و کارت

کاربر آقا هستم
با دست بزن همسرم هم نباید کنار اومد دیگه دوست پسر که جای خود داره

چون گوشیشو گشتم و دعوای بزرگ کردیم و چیزی تو گوشیش دیدم و گفتم گوشیتو نمیدمت و گفتم دختره قراره همه چیو به خانوادت بگه 

ببخشید ولی تقصیر خودته که بی عرضه ای میذاری بزنتت

این اصن آدمه که بخوای باهاش بمونی؟ 

حالا شوهر یه چیزی، ولی از دوس پسر کتک خوردن دیگه خیلی نوبره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊