2777
2789
عنوان

شما تو این گرونی ها ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ماهیانه فقط مایحتاج و خوراکی اینا رو خرید میکنیم 

لباسم ۲_۳ ماه یبار لباسای زیر ک باید تعویض شنو میگیرم

بقیش سال ب سال یا دیگه خیلی نیاز باشه 

عطر اینا هم یکی دوتا دارم تا تموم نشه بعدیو نمیگیرم ..

من خیلی خیلی کم برای خودم وسیله میخرم در حد سالی یه دست لباس و به جفت کفششایدم بشه دوست لباس من تو چهار سال یه جفت کفش خریدم ولی برای دخترم ماهانه 6تومن بیشتر لباس میخرم اون بچه است ذوق داره ولی من ندارم با لینک پولم دارم ها مشکل مالی ندارم ولی  برای خودم خریدکردن ذوق ندارم میدونم کارم اشتباهه 

والا مث تو خرج کنیم بیچاره میشیم من که به لطف یه کاربر اینجا مینی‌مالیستی شدم و ۲۰۰ گرم ط،،لا خریدم ...

میشه به منم بگی و یاد بدی 

من واقعن باید ادم بشمم چون هر سری میرم بیرون حتمن باید یه چیز کوچیک بگیرم برای خودم😥😥

من خیلی خیلی کم برای خودم وسیله میخرم در حد سالی یه دست لباس و به جفت کفششایدم بشه دوست لباس من تو چ ...

ای خدا چرا؟؟؟؟ 

با آدمایی ک خرید میکننن ی مدت برو خرید 

لباس جدید تو تنت ببین حالت بهتر میشه 

چرا پشیمونی ؟؟؟؟؟ منم زیاد نمیخرم ولی شده مثلا یه چیز کوچیک مثل گیره سر و ادکلن و اینا میخرم وگرنه و ...

میدونید من ی اخلاق گندی ک دارم اینه میگم خب این ماه خرجا و خورد و خوراک رو میکنیم هر چی تهش موند میرم برا خودم خرید... اولا ک همسر و بچه هام انقد ولخرجن ک تهش هیچی نمیمونه هیچی ک کمم میاد بعدشم جوری شدم هر چیزی رو مقدم میدونم ب احتیاجات خودم... ینی خودمو در حسرت کوچکترین چیزی میزارم میگم باشهتا پولش جورشه... اخلاق بدترمم اینه قبل از اینکه پولی بیاد براش برنامه ریختم برا ی چیزبدرد بخور... خیلی پشیمونم کاش تا اینجا بیشتر ب خودم میرسیدم بیشتربرا خودم خرج میکردم

من همه پولام رفته برا محصولات پوستی پولی نمیمونه لباس بخرم لباسام خیلی قدیمی شده

این ک لباسات قدیمی میشن خیلی بده 

الان من یه عالمه شلوار اسکینی دارم که نو هستن و نمیدونم چیکارشون کنمم

چجوری بدهی دارین اما بازم برا خودتون خرج میکنین؟

جمع کنین بدهی طرفو بدین شاید راضی نباشه و تو این زمونه اونم به پولش نیاز داشته باشه 

منم چند ماهه به یکی پول قرض دادم با فکر اینکه اون مثل شماها راحت برا خودش خرید کنه عصبی میشم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش