2777
2789
عنوان

شما تو این گرونی ها ماهی

1963 بازدید | 73 پست

چه قد لباس میخرید یا هر چیزی ؟؟ 

من اصن الان ۱۵ تومن قرض دارم بعد میرم بازار یا پاساژ خر میشم خرید میکنم 

امروز مجبور بودم برم پاساژ و بازار چون تولد بکی از اعضای خونوادمه اصن نمیخاستم برای خودم چیزی بگیرم چون موجودیم کم بود ولی یه شیشه عطر گرفتم 

الانم پشیمونم چون داشتم و بی عطر نبودم 😥😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک واقعا خستم خیلی وقتی برای خودم چیزی نخریدم شوهرم بنا ب دلایلی نصف روز نهایت می‌تونه بره اسنپ چون زانوهایش درد می‌کنه ی مدت و من با بچه کوچیک واقعا توقعی ندارم ایشالا خدا کمکتون کنه لطفا برامون دعا کنید بخدا خودم رو میبینم اسوه صبرم

اصلا اینجوری حساب نمیکنم.خب هر وقت احساس نیاز کنم یا از چیزی خوشم بیادمیخرم .من خریدام برنامه ریزی شده نیست

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خودم اونقدر خرید نمیکنم برا خودم

برا بچه ها بیشتر میخرم ... اخه ماشاالله 3تا هستن وقت نمیشه برا خودم چیزی بگیرم...الان لباس خونگی هیچی ندارمممم....ولی شال یکی دوتا  خریدم تازگیا دارم‌ تقریبا

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

برعکس شما من از اینور بوم افتادم و حسابی پشیمونم

چرا پشیمونی ؟؟؟؟؟ 

منم زیاد نمیخرم ولی شده مثلا یه چیز کوچیک مثل گیره سر و ادکلن و اینا میخرم وگرنه وضع مالیمون خوب نیس بعضی وقتا از ابجیم لباس میگیرم چون لباسام دیگ قدیمی شدن🤣 ولی خوب خودم سرکار میرم میدونی یه هو خرجای گنده میکنم توش میمونم واقعن عاصی ام از خودم

اصلا اینجوری حساب نمیکنم.خب هر وقت احساس نیاز کنم یا از چیزی خوشم بیادمیخرم .من خریدام برنامه ریزی ش ...

احساس نیاز یعنی چی ؟؟؟ من اصن خرید کردن خیلی دوس دارم ولی از وقتی متاهل شدم قناعت میکنم ولی خوب از یه جایی میزنه بیرون بعد جایی ک کار میکنم میبیتم همه به خودشون رسیدن و اینا خیلی روم تاثیر میزاره و همه اکی ان یا میبیتم غذا از بیرون سفارش میدن مثلا ۳۰۰ تومن یه وعده دو وعده میمونم اصن مات یا ادایی هستن مقلا قهوه سفارش میدن حتی من خودم بابت همه اینا باید قناعت کنم