2777
2789
عنوان

شما تو این گرونی ها ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد با کسی رفت و آمد نداریم.اللن لباسایی که عید خریدم فقط همون تعطیلات عید دو بار مهمونی رفتن پوشیدم راستش دیگه جایی نرفتم که بخوام بگم لباس ندارم وگرنه میخرم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم جایی نمیرم ولی کرم دارم🤣🤣

باورت میشه من همش خونه ام.خودمم خیاطی بلدم قصد داشتم برای تابستون دو تا مانتو بدوزم ولی حوصله ندارم برم بیرون باز چن روز پیش فک کردم من که جایی نمیرم کسی رو نمیبینم بدوزم که چی بشه ولش کن نخواستم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بعد این همه لباس نو میمونه میدین بیرون یا نگه میدارین دوباره میپوشین

۳ ۴ دست در سال زیاد نیست واسه ی دختر

میپوشم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

سالی یه بار خرید عید کامل میکنم،بقیه ی سال به ندرت ،شاید دو ماه یه بار یه تیکه لباس یا لوازم آرایش

لباس عید که مناسب تمام فصول نیس؟ من فقط پاییز و فروردین میپوشم بعد انقدر گرم میشه لامصب ها کت مد کردن گرمه هیچ چیز دیگم تو بازار نیس قبل عید

لباس عید که مناسب تمام فصول نیس؟ من فقط پاییز و فروردین میپوشم بعد انقدر گرم میشه لامصب ها کت مد کرد ...

امسال عید یه مانتو خریدم برای عید دیدنی ،دو تا مانتوی ۸۰۰ و ۶۰۰ هزار تومنی تک سایزم گرفتمبرای تابستونو دم دستی، سال قبلش برای عید دو تا مانتو گرفتم تابستونم یه مانتو، چند سال یه بارم یه کاپشنی پالتویی لباس گرمی برای فصل سرما میگیرم. لباسای سالای قبلم هم هست دیگه.