2777
2789
عنوان

شما تو این گرونی ها ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 73 پست

خرید خیلی ساله نکردم ی کفش خریدم برا عید از دستفروشی ۲۵۰هزار تومن ولی نمیدونم چرا از پام میاد بیرون از قسمت پشت پا اذیتم باهاش ولی چ کنم نمیتونمم ب خانواده م بگن حالا میگن عرضه خرید ی کفش برا خودتم نداشتی 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من عید هم حتی نتونستم لباس بخرم 

کاری هم از دستم بر نمیاد 

انقدر تحت فشارم که الان بقیه در حال تست زدن هستن 

من از صبح که بیدار میشم تا شب دنبال آگهی کارم چند جا هم حضوری رفتم فعلاً خبری نشده 

لعنت به باعث و بانیش 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالی یکبار اینم نه همه چیز .بعدم بزور.دعاکنید مشکل مالیمون حل بشه اون پولی که منتظرشیم دستمون بیاد

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تقریبا هیچی 

اکثر لباسام مال 3,4سال قبله اکثرا رنگ و رو رفته

عروسی مهمونی هم بخوام برم یه رفیق دارم از اون قرض میکنم 

اوضام خیلی خرابه

پولی که برا خودم بخواد خرج بشه بااین وضعیتم بنظرم گناهه بنظر من البته ،برا بچم خرجش میکنم 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

من خیلی خیلی کم برای خودم وسیله میخرم در حد سالی یه دست لباس و به جفت کفششایدم بشه دوست لباس من تو چ ...

اتفاقا کارت درسته الکی زباله تولید نمیکنی برای بچه ات هم به قدر نیازش بخر چون سریع رشد میکنه براش کوچیک میشه حیفه

همون پول و براش طلا بگیر 

برای خودتم وسایل مهم مثل محصولات پوستی که واجبن یا خرج سفر کن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چیز به درد بخور یعنی چی

مثلا میگم پول جمع کنیم ماشین عوض کنیم پول جمع کنیم بچه باید بره مدرسه پول جمع کنیم فلان وسیله روبخریم نمیدونم اول قسطا و قرضا رو بدیم... از اینجور فکرا

عزیزم من بدهیم به مادرمه و خرد خرد میزارم سرجاش چون مامانم به پولش نیاز نداره خودش گفته .... از کسی ...

آفرین که شعورت میرسه منظورم به بیشعورایی بود که امکان داره قرض داشته باشن و با این وجود بازم خریدای غیرضروری میکنن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

برم بازار هیچوقت طبق لیست نمیرم جلو یهو یه لباس خوشم بیاد نیازمم نباشه میگیرم 

کلا حالم با خرید میزون میشه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
این ک لباسات قدیمی میشن خیلی بده الان من یه عالمه شلوار اسکینی دارم که نو هستن و نمیدونم چیکارشون کن ...

اگه استفاده نمیکنی بده به بقیه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰