آره ازهمون اول ک تازه عروس بودم روی واقعیش نشونم دادن جایی میبرد ن چیزی میگرف ن ب حرفم گوش میداد همش ...
چرا جدا نشدی ؟بچتون ناخاسته بود؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
نه شوهرم خودش بچه میخاست نمیدونسم آشغالترازقبل میشهاون موقع هاحال روحی خودم بهتربودبرآرامش زندگیم تل ...
چاره ای نیست میتونی شکایت اینا کنی نفقه بگیری
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
نبر دختر جان. ـوقتی میدونی جیبت خالیه ببرش حموم بازی کنه سرش گرم بشه. موضوع یادش بره
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
اهوم معتاده ولی ب خانوادش خیلی میرسه پس این دلیل نمیشه
خب پس معلوم شد چرا بیین چون از خانوادش میترسه ببرنش کمپ یا زندان براهمین سرویس میده باید کاری کنی از توهم حساب ببره