2777
2789
عنوان

امروزبچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 122 پست
ای بابا ینی بچه با رشد کنه خب از اولداینجور بود

آره ازهمون اول ک تازه عروس بودم روی واقعیش نشونم داد

ن جایی میبرد ن چیزی میگرف ن ب حرفم گوش میداد همش دادوکتک خیلی زندگی بدی داشتم اصلابخدا انگارطلسم شده 

ولی درعوض همه این کاراروبرخانوادش میکرد فقط منونمیخاست

ای بابا ینی بچه با رشد کنه خب از اولداینجور بود

بخدا انقدبهش میگم ولی حتی بربچه میوه هم نمیخره

خیلی غصه بچمومیخورم 

دعاکن کاربتونم پیداکنم

دیگ بخدا اگ اسم این شوهروبیارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ازهمون اول ک تازه عروس بودم روی واقعیش نشونم دادن جایی میبرد ن چیزی میگرف ن ب حرفم گوش میداد همش ...

چرا جدا نشدی ؟بچتون ناخاسته بود؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرا جدا نشدی ؟بچتون ناخاسته بود؟

نه شوهرم خودش بچه میخاست نمیدونسم آشغالترازقبل میشه

اون موقع هاحال روحی خودم بهتربودبرآرامش زندگیم تلاش میکردم الان افسرده ومریضم

نه شوهرم خودش بچه میخاست نمیدونسم آشغالترازقبل میشهاون موقع هاحال روحی خودم بهتربودبرآرامش زندگیم تل ...

چاره ای نیست میتونی شکایت اینا کنی نفقه بگیری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نفقه چقدره؟این کاروکنم ازخونه پرتم میکنن بعدجایی ندارم

بیخود میکنه زنگ میزنی پلیس پدرشو دربیاره چشه بنظرت معتاده؟

خودت دستت رو بگیر به زانوت و بلند شو

با یک بزرگ تری حرف بزن بگو باهاش حرف بزنه

مگه میشه زن و بچه بی خرجی

حالا شوهر من چیزی دلم بخوام از ده بار یکبارشو میگیره

ولی بچم بخواد خوردنی مخصوصا زود میخره

ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂

بخدا انقدبهش میگم ولی حتی بربچه میوه هم نمیخرهخیلی غصه بچمومیخورم دعاکن کاربتونم پیداکنمدیگ بخدا اگ ...

با خانواده مزخرفش حرف بزن سنگاتو باز کن باهاشون

یعنی چی خرجی نمیده آشغال همه جا حق رو به تو میدن

ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂

آخه عزیزم دخترم شدیدیه دندس خیلی گریع میکردهرکارکردم اروم نشد مجبورشدم ببرمش بخدامیخاسم نسیه وردارم ...

نبر دختر جان. ـوقتی میدونی جیبت خالیه ببرش حموم بازی کنه سرش گرم بشه. موضوع یادش بره 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چرت گفتی؟

آره چرت گفتم الآنم کنج خونه نشستم منتظرم یکی بیاد بگیرتم خرجمو بده

هرچقد آدم سعی کنه به خودش تکیه بده بهتره

دهه هفتادی باید باشی عجیبه اینو میگی 

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

آره ولی سریه مسایلایی پول وحق خودم دست شوهرمه همونم نمیده بهم

🚶🏻‍♀️

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

اهوم معتاده ولی ب خانوادش خیلی میرسه پس این دلیل نمیشه

خب پس معلوم شد چرا بیین چون از خانوادش میترسه ببرنش کمپ یا زندان براهمین سرویس میده باید کاری کنی از توهم حساب ببره

خودت دستت رو بگیر به زانوت و بلند شوبا یک بزرگ تری حرف بزن بگو باهاش حرف بزنهمگه میشه زن و بچه بی خر ...

خیلی حرف زدن گوش نمیده طلبکارم میشه وظیفش نمیدونه

فقط ب خانوادش میرسه 

همه این کارارواونجاانجام میده برای اونا

بچمم خیلی احمقه زبونم مودرآورد هیچی ازش نمیخاد بخادم نمیکنه شوهرم فرقی نداره براش

بخدا ضعف عصاب کردم دیگ دیوونه شدم ازدست شوهرم خانوادش حتی دخترخودم