2777
2789
عنوان

امروزبچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 122 پست
😒چقدر بی انصاف از کی حرف شنوی داره مخ اونوبزنخواهری مادری برادری پدری ببین باکی رابطش بهتره بااون گ ...

خانوادش لنگه خودشن فایده نداره اونافقط فکرخودشون وپسرشونن حرف بی فایدس خیلی حرف زدم

خیلی دلم پره قطعا تاچن سال دیگ این کاراشوادامه بده خودم میذارم برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هی همینومیگین ولی بخدا امکانش نیست هیچی کاری نیست من اینجابکنم خیلی دنبالش بودم خیلی پرسیدم ولی بخدا ...

ایتا داری؟ لینک ی کانالی و بدم بهت واسه شمع سازی و اینجو کارای زینتی خودت شرایط شو ببین ظاهرا اول کار خودشون حمایتت میکنن 

اینجا لینک اجازه پست شدن نداره خواستی بیا خصوصی بدم بهت

یه سر بزن شاید بدردت خورد

کجا گفت پسر ۶ ساله من ندیدم؟

نمیدونم این بود یا تاپیک بغلی 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم. میبردیش رم . این همه جا. هوس غذا کنه میبریش رستوران میگی فقط بو کن پول ندارم بگیرم. عقلت کجا ...

آخه عزیزم دخترم شدیدیه دندس خیلی گریع میکردهرکارکردم اروم نشد مجبورشدم ببرمش بخدا

میخاسم نسیه وردارم بعدیارانه اومد بدم ک تابلوزده بودن نمیدن منم روم نشدحرفی بزنم 

منم عین تو بودم همیشه چشم به دست مادرم بود پولی بده برای بچم لباس بخرم یا میرفتم بیرون هیچی تو جیبم پول نداشتم شوهرمم نمیداد لباسم نمیخرید یبار ختم دعوت بودیم فامیل نزدیک شوهرم بود بچم لباس نداشت یه لباس داشت وایتکس ریخته بود روش با خودکار نشستم رنگش درست کردم بپوشه پوشوندم بردم بعد لباس روش رنگ سرمه ای بود زیرش سفید بود رنگ خودکار دراومد به لباس زیرش خیلی خیلی خجالت میکشیدم و همیشه تو حسرت بودم ولی الان سه .چهار سال  هست کار میکنم هیچی تاکید می‌کنم هیچی توی زندگی مثل کار کردن و پول در آوردن برای زن خوب نیست بهترینارو هم خوراکی هم لباس برای خودم و بچم میخرم زندگی مستقل شروع کردم کار میکنم پس انداز میکنم طلا میخرم خدارو شکر میکنم سعی کن کار کنی منم کارم توی خونه اس و کم کم رشد کرد الانم درآمدم خوب شده خداروشکر

ن من اصلاپسرندارم همی ی دونه دخترو دارم

حالا میخای چیکار کنی چندسالته خونه بابات میتونی بری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره ولی شرایط تو بگی فکر کنم راه بیان باهات

اگ پول میخان بیخیال فقط یارانمودارم ک همونم خرج خودموبچم میشه

شوهرمن ندارنیست فقط خرج مانمیکنه دیگ اگ میکرد من اصلا نیازبه کارنداشتم ولی ازهمون اول هزارتومنم نمیدادبهم

حالا میخای چیکار کنی چندسالته خونه بابات میتونی بری

خیلی سختمه ولی خداکنه مشکل مالیم درست شه فقط ازنظرمالی ب شوهرم وابستم

من۲۴سالمه ن بابامم کمکی نمیکنه میگ زندگی همینه سرچیزاالکی دعوانگیر

همه چی ازنظراوناالکیه کسی اهمیت نمیده

خیلی سختمه ولی خداکنه مشکل مالیم درست شه فقط ازنظرمالی ب شوهرم وابستممن۲۴سالمه ن بابامم کمکی نمیکنه ...

ای بابا ینی بچه با رشد کنه خب از اولداینجور بود