2777
2789
عنوان

امروزبچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 122 پست
براهمه پیش میاد روزایی که یه قرون نداشته باشه من اینجورمواقع بچه رو نمیبرم مغازه اینا حتی اگه گریه ک ...

آخه قبلاهم برام پیش اومده ب شوهرم بگم بچه دلش مغازه میخاد خودمودعوامیکنه آبروم میبره

ی ذره رحم وانصاف نداره دیوونس بخدا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا تو پروفایلت زدی دختر ۲ ساله داری الان میگی پسر ۶ ساله بلخره کدوم کاربری دست چندنفره؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

گریه واست نون و آب میشه؟ ببند شو ی کاری بکن شاگردی کارگری حرفه ای چیزی حداقل خرج خوراک بچه رو دربیار ...

هی همینومیگین ولی بخدا امکانش نیست هیچی کاری نیست من اینجابکنم خیلی دنبالش بودم خیلی پرسیدم ولی بخداکاری نیست باورکنید

تودورافتاده ترین ومحرومترین نقاط کشورم

آخه قبلاهم برام پیش اومده ب شوهرم بگم بچه دلش مغازه میخاد خودمودعوامیکنه آبروم میبرهی ذره رحم وانصاف ...

😒چقدر بی انصاف از کی حرف شنوی داره مخ اونوبزن

خواهری مادری برادری پدری ببین باکی رابطش بهتره بااون گرم بگیر بهش بگو وضعیتتو 

خداروخوش نمیاد والا دوراز انسانیته حتما ی نفر پیدامیشه باهاش صحبت کنه دلشو به رحم بیاره

چون گریه میکرد ببرم خوراکی میخام آروم نمیشیدمنم مجبورشدم ببرمش اول میخاسم نسیه وردارم بعددیدم تابلوز ...

عزیزم. میبردیش رم . این همه جا. هوس  غذا کنه میبریش رستوران میگی فقط بو کن پول ندارم بگیرم. عقلت کجاست زن ــ

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چرا تو پروفایلت زدی دختر ۲ ساله داری الان میگی پسر ۶ ساله بلخره کدوم کاربری دست چندنفره؟

کجا گفت پسر ۶ ساله من ندیدم؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜