2777
2789
عنوان

امروزبچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 122 پست
فقط واگذارتون میکنم ب خدا

عزیزم نمی توی بری سرکار؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا وقتی بچت اونجوری گریه میکرد بجای اینکه ببریش فروشگاه بدتر دلشو اب کنی دستشو نگرفتی ببری خونه ماد ...

من خونه مادرشوهرم اینازندگی میکنن همه شاهدزندگی گوهم هستن خیلی بهشون گفتم خیلی گریه کردم بخدابراهیشکی مهم نیست خانواده خودمم ی سرسوزن کمک نمیکنن بهم داخل روستاییم کاری نیس کنم 

تودورافتاده ترین نقطه کشوریم نمیتونم بگم شناسایی میشم ولی کاری اینجانیست خیلی میخام کارکنم ولی کاری نیس

خیلی گفتم کاری نمیکنن

خودت باید زندگیت نجات بدی با گریه هیچی درست نمیشه برو طلاق بگیر برو کار کن 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

یعنی چی ؟؟والا منکه باورم نمیشه حالا پول ندادنو اینا قابل باوره ولی اینکه خوراکی و مواد غذایی نمیگیر ...

بامادرشوهرم اینازندگی میکنیم شوهرم همه چی بهش میدن میخوره خیالش راحته

ی تکون ب خودش نمیده 

به نظرم این که یه زن چشمش به پول یه مرد باشه درست نیست هرچقدر کم 

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

میگم بچم گریه میکردهیچ جوره بیخیال نمیشدمنم مجبورشدم ببرمش پولیم نداشتم

براهمه پیش میاد روزایی که یه قرون نداشته باشه من اینجورمواقع بچه رو نمیبرم مغازه اینا حتی اگه گریه کنه وخودشو بکشه ،چون اگه نتونم براش بگیرم بیشتر حرص میخورم و بچه هم بیشتر ناراحت میشه کاش نمیبردیش

چرا سر کار نمیری؟ چرا شکایت و اعتراض نمیکنی ب این وضع؟ مگه میشه تنها غذای موجود تو خونه برنج باشه؟

بامادرشوهرم اینازندگی میکنن اخموتخم میکنن باهام قهرن باهام حرف نمیزنن شوهرمم نمیخادمنو میگ بخاطربچت نگهت داشتم خیلی بهم بی احترامی میکنن میدونن مجبورم کسیوجاییوندارم 

فقط خدارودارم😭

همش کارم گریس بخداتواین دنیای ب این بزرگی کسیوندارم اینجوروقتا بهش پناه ببرم

بامادرشوهرم اینازندگی میکنن اخموتخم میکنن باهام قهرن باهام حرف نمیزنن شوهرمم نمیخادمنو میگ بخاطربچت ...

خوبمگه نمیگه بخلطربچه نگهت داشتم بگو پس به این بچه ای که میگی حداقل برس 

بخدا باید سلیطه باشی درمقابل اینا نجابت زیاد کثافت میاره 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

عزیزم وقتی تورو نمی‌خواد چرا باهاش موندی؟!بقول خودت گفته فقط بخاطر بچه پشتم و برو و نمیخامت و فلان خ ...

جاییوندارم خانوادمم هیچوقت کمکی بهم نمیکنن حتی اگ بمیرم 

بامادرشوهرم اینازندگی میکنن اخموتخم میکنن باهام قهرن باهام حرف نمیزنن شوهرمم نمیخادمنو میگ بخاطربچت ...

گریه واست نون و آب میشه؟ 

ببند شو ی کاری بکن شاگردی کارگری حرفه ای چیزی حداقل خرج خوراک بچه رو دربیاری