2777
2789
عنوان

امروزبچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 122 پست
داره آره اندازه منوبچم

خب گلم چرا جدا نمیشی چرا خودت نمیری سرکار 

ببخشید ولی گه خورده داره خرج بچش نمیکنه چرا شکایت نمیکنی ازش 

کار ب شما ندارم

اون بچه گناه نداره 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

ب قرآن راست میگماشکام بندنمیاد وقتی بچم مردمونگامیکرد همه چی میخریدن ولی من فقط بچموبردم نگاکنه بدون ...

خب برا چی بردیش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ان شاءالله خدا هدایتش کنه 

این که محتوای فکری وقضاوتمون راجع به افراد با احساساتی شدن تغییر میکنه و بین سفید و سیاه هیچ رنگ ديگه ای قائل نیستیم خيلی خيلی جای نگرانی داره ما آدم های معمولی هممون طیف هایی از خاکستری هستیم اندکی از افراد متمایل به نقره ای و اندکی از افراد متمایل به آنتراسیت و اکثريت جامعه بین این دو طیف هستیم .. . . .... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اره دقیقا یکی الان بود میگفت اولیشو باکره بوده و بدون رابطهم باردار شده بقیهم ناخاسته باید تگت میکرد ...

وای خدااااایااااا

اونوقت من یکساله اقدامم هنوز هیچیییی دریغ از یه تهوع که دلم خوش شه مثلاااا منم باردارم خیر سرمممم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
وای خدااااایااااااونوقت من یکساله اقدامم هنوز هیچیییی دریغ از یه تهوع که دلم خوش شه مثلاااا منم بارد ...

چرتو پرت میگن بابا تو چرا باورت میشه اینا صب تا شب تو هم میلولن ک بچه بیارن بفرستن گدایی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چون گریه میکرد ببرم خوراکی میخام آروم نمیشیدمنم مجبورشدم ببرمش اول میخاسم نسیه وردارم بعددیدم تابلوز ...

ان شاءالله که خدا کمکتون کنه 

اینجا کاری نمیشه کرد 

به بزرگتری چیزی بگو 

حل میشه خدا بخواد

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
الکی!!امیدوارم که تاپیک الکی باشه وگرنه ناراحت کنندسحالا هرچی بچه اطرافم دیدم لب ب گوشت نمیزدن برنج ...

بخدا باگریه دارم مینویسم فقط اومدم ک خالی شم😭😭

چن ساعته بخدااشکام بندنمیاد شماباورنکن هرطورراحتیدفقط قضاوت نکنیدچون دلم بدشکسته

یعنی چی ؟؟والا منکه باورم نمیشه 

حالا پول ندادنو اینا قابل باوره 

ولی اینکه خوراکی و مواد غذایی نمیگیره رو نیستم 

مگه میشه ؟!خودش هیچی نمیخوره ؟؟تو اون خونه نیست؟!

توام وقتی پول نداشتی چرا بچتو بردی بیرون ؟؟میخاستی دق مرگش کنی ؟؟ینی ۶ ساله این وضعیت رو داری ؟

یجای کار میلنگه

بخدا باگریه دارم مینویسم فقط اومدم ک خالی شم😭😭چن ساعته بخدااشکام بندنمیاد شماباورنکن هرطورراحتیدفق ...

عزیزم قضاوتت نکردم من کیم بخوام کسیو قضاوت کنم اخه

انساءالله مشکلاتتون حل بشه بشینید یه روز به اینروزاتون بخندید الهی آمین