2789
عنوان

امروزبچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3512 بازدید | 122 پست
قصد بارداری مجدد نداری ک

اینجور آدما با یه بوس هم باردار میشن فوری.

خدایا حکمتتو شکر

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اصلا چون باردارم بشم این همینه خانوادمم ب دادم نمیرسن پس بهتره خودم ب فکرخودم باشم

افرین گناه دارن بچها توهم بعنوان یه مادر مسئولی 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اینجور آدما با یه بوس هم باردار میشن فوری.خدایا حکمتتو شکر

اره دقیقا یکی الان بود میگفت اولیشو باکره بوده و بدون رابطهم باردار شده بقیهم ناخاسته باید تگت میکردم حیففف

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وقتی پول نداری به چه دلیل بچه رو. بردی تماشای خوراکیامن خیلی زود باورم ولی دیگه نه اینقد

چون گریه میکرد ببرم خوراکی میخام آروم نمیشیدمنم مجبورشدم ببرمش اول میخاسم نسیه وردارم بعددیدم تابلوزدن نمیدن