2777
2789
عنوان

امروزبچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 122 پست
خودت دستت رو بگیر به زانوت و بلند شوبا یک بزرگ تری حرف بزن بگو باهاش حرف بزنهمگه میشه زن و بچه بی خر ...

خیلی حرف زدن گوش نمیده طلبکارم میشه وظیفش نمیدونه

فقط ب خانوادش میرسه 

همه این کارارواونجاانجام میده برای اونا

بچمم خیلی احمقه زبونم مودرآورد هیچی ازش نمیخاد بخادم نمیکنه شوهرم فرقی نداره براش

بخدا ضعف عصاب کردم دیگ دیوونه شدم ازدست شوهرم خانوادش حتی دخترخودم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی حرف زدن گوش نمیده طلبکارم میشه وظیفش نمیدونهفقط ب خانوادش میرسه همه این کارارواونجاانجام میده ب ...

پس برو نفقه رو بذار اجرا خوب حساب کار دستش بیاد عوضی

اصلا هم نترس دیگه ازین بدتر نمیشه

اونجا خوب بهش یادآوری میکنن که چطور اولویتش زن و بچه باشه 

ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂

با خانواده مزخرفش حرف بزن سنگاتو باز کن باهاشونیعنی چی خرجی نمیده آشغال همه جا حق رو به تو میدن

هزاربارحرف زدم رو زدم سنگ رویخ شدم خانوادش ازخودش بدترن

حتی داخل تاپیکام هست ازشوهرم خاستم منوبرسونه جایی پدرمادرش دعواگرفتن باهام بخداروانی شدم حق خودموندارم تواین زندگی گوه

درصورتی ک خانواده خودشو همه جامیبره

پس برو نفقه رو بذار اجرا خوب حساب کار دستش بیاد عوضیاصلا هم نترس دیگه ازین بدتر نمیشهاونجا خوب بهش ی ...

ازخونه میندازنم بیرون من خانوادم حمایت نمیکنن ازم

شوهرم منتظره فقط پرتم کنه 

ی چیزایی میگیدولی بخدا اصلاتوزندگی گوه من امکانش نیستن پولی دارم ن جاییصدنفرم دخالت میکنن توزندگیم ا ...

پس ازدواج نمیکردی باهاش

یعنی چی میندازه بیرون 

تو شکایت کن حساب دستش میاد 

کاش بجه نمیاوردم

درد بسیار بزرگیه اون دختر روز به روز بیشتر میشه 

خدایاشکرت❤️

پس ازدواج نمیکردی باهاشیعنی چی میندازه بیرون تو شکایت کن حساب دستش میاد کاش بجه نمیاوردمدرد بسیار بز ...

میفهمم ولی بخدا شوهرم ی درصدبه حرف من گوش نمیده هرچیزی بگم نمیخره بربچه

فقط ی مدت کوتاه خوب شد خانوادش دق مرگ شدن فک کنم هموناگفتن نخره این خیلی ب حرف خانوادشه

آره چرت گفتم الآنم کنج خونه نشستم منتظرم یکی بیاد بگیرتم خرجمو بدههرچقد آدم سعی کنه به خودش تکیه بده ...

مرد اگه برا زنش خرج نکنه

چکار کنه؟

من اکثر زنای شاغلی که دیدم شوهراشون ابدا قدرشونو نمیدونن

همبرگرم،پنیری🫤آی ام تعلیق شده🫡🫡🫡

مرد اگه برا زنش خرج نکنهچکار کنه؟من اکثر زنای شاغلی که دیدم شوهراشون ابدا قدرشونو نمیدونن

خرج کنه من میگم آدم اگه بتونه حتی صد هزار تومان درآمد داشته باشه خوبه 

دیگه نمی‌دونم 

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

خرج کنه من میگم آدم اگه بتونه حتی صد هزار تومان درآمد داشته باشه خوبه دیگه نمی‌دونم

آره موافقم انشاءالله منم ی روزی کارمندرسمی میشم وهمینجاتاپیکم میزنم

آره موافقم انشاءالله منم ی روزی کارمندرسمی میشم وهمینجاتاپیکم میزنم

انشاالله 🙂برات آرزو میکنم به جایی برسی که شوهرت به پات بیفته

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹