2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی که دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 86463 بازدید | 340 پست
جیش چرخشی رو قالی🤣

اون چیهههه🤣🤣

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

میگفت قد بچه ام ببره به شوهر دومم که باباش نیست بلند شه یکی هم تاپیک زده بود حاضرید زن امام بشید

وا😐😂😂

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی که تازه بارداربودرومبل نشسته بوده برادرشوهرش بچشوکه کوچولوبوده گذاشته روپاش نگران بودکه بلایی سربچش نیادفکرمیکردازعمداینکاروکردن😑

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

خانومی که شبا پا گوشی بود روزا خواب دوتا بچه داشت و اضافه وزن زیاد 

بچش از گشنگی سیب زمینی خام گاز زده بود 

لباساشونم حموم گندیده بود

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
یکی که تازه بارداربودرومبل نشسته بوده برادرشوهرش بچشوکه کوچولوبوده گذاشته روپاش نگران بودکه بلایی سر ...

خب مثلا این چه ایرادی داشته ک نگران شده😐😂

یه چیز سم یادم اومدمیترسم بگم تاپیک بترکه😂😭

سانسور کن بگو😂

خانومی که شبا پا گوشی بود روزا خواب دوتا بچه داشت و اضافه وزن زیاد بچش از گشنگی سیب زمینی خام گاز زد ...

من یادمه اینو . خانمه خوش خواب بود کلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خانومی که شبا پا گوشی بود روزا خواب دوتا بچه داشت و اضافه وزن زیاد بچش از گشنگی سیب زمینی خام گاز زد ...

حالم بهم میخوره از این چیزا