2777
2789
عنوان

چیکار میکردین!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 114 پست
حتی اگ‌پای ابروی خونوادت باشه میرفتی؟

نه نمیرفتم

ولی ب اونم میگفتم دیگه نقش بازی نکنه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با منی ؟ از کجا میدونی دوسم داره!؟

بله . مردا تو این زمینه نمیتونن نقش بازی کنن مگر اینکه با حذف شما منافعشون به خطر بیوفته که اونوقت سوتی میدن مردی که به احساسات شما اهمیت میده مطمئن باش که به خاطر مسائل انسان دوستانه یا حقوق بشر این کارو نمیکنه بلکه دوستتون داره ولی متاسفانه از روی حماقت به زبون نمیاره

من یک مرد هستم
منم هی محبتمو بهش بیشتر میکردمو هی اون بیشتر فاصله میگرفت شاید باورت نمیشه ولی بعضی وقتاواصلا جواب پ ...

من همه ی زنگیمو پاش گذاشتم ی جورایی از خودم زدم اون خوشحال باشه اما بریدم دگ‌نمیتونم

منم میخام بگم 

اره اقلا ادم احساس نمیکنه معذرت میخوام خر فرض شده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اینجوری بازم اون برنده اس امکان داره این وسط ابروت بره عوض این ک اون تاوان بده تو بد با زندگیت تا می ...

اره امکانش هست ولی بعضی وقتها میزنی به سیم آخر. من اینطوری خودمو آروم کردم و حتی گفتم اونو خدا گذاشت جلو راهم. باورت نمیشه چند وقت پیش تو یه ناراحتی ازش داشتم بهش گفتم با یه نفرم. داستان من مفصله فقط اینو میگم که منم واسم پیش اومد مثل تو. راهمو شاید اشتباه رفتم ولی آرامش پیدا کردم. اون آدم بهم آرامش داد کاری که شوهرم نکرد. من قبل از اون تا پای طلاقم رفتم ولی با خواهش و عذرخواهیش برگشتم. تا اینکه اون پیداش شد و همه چیز واسم تغییر کرد طوری که کمبودایی که از طرف شوهرم بود دیگه به چشمم نیومد

بیهوده ترین روز ، روزی است که در آن نخندیده باشیم
مردا تو این زمینه نمیتونن نقش بازی کنن مگر اینکه با حذف شما منفعشون به خطر بیوفته که اونوقت سوتی مید ...

ب قول مادر شوهرم اگ ی نفر واقعا دوست داشته باشه با کاراش ثابت میکنه ! 

من انتخاب مامانش بودم ن خودش طلاق تو خونوادشون یعنی رفتن ابرو شاید ب خاطر این با من مونده شاید عین من داره تحمل میکنه