2777
2789
عنوان

چیکار میکردین!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 114 پست
با منی! سا با یکی دیگ؟

اره عزیزم..مگه باردار نیستی؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم میدونم خیلی سخته توشرایط کسی نباشی بخوای راجع بهش نظربدی اینارو بنویس چیزایی که باعث شده به ای ...

منم فک کردم گفتم شاید تقصیر منه! اما واقعا نیس چون اصلا کاری نمیکنم اون سری باهام قهر نبودیم ساکت نشسته بودیم ی هویی مامانش و خواهرش منو ب فوحش کشیدن ک با پسرم قهری با این ک قهر نبودم اما اصلا قهر خپ ب شما ج! اون موقه هم ج ندادم یعنی بریدم ک‌نمیدم بازم گفت نقصیر توه!!!! ب خدا اصلا موندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا فک کن من بچه این دلیل میشه اونا خودمو خونوادمو ب فوحش بکشن این حرفی نزنه !

باید باهاش صحبت کنم یه مشکلی هست که تا حرفاش شنیده نشه نمیشه راهکار براش در نظر گرفت 

هرکس که میتونه بفهمه مشکل کجاست ،به هر حا باید یکی باهاش حرف بزنه تا مسئله مشحص و این موضوع کوچک تبدیل به بحران نشه

سپاس از اعتماد شما

من یک مرد هستم
بله باردارم و مجبور بودم باید زود بچه میا ووردم

خوب بااین حال چرااخه؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اکی مرسی ک بودی

ببخش که نتونستم کمک موثری بهت بکنم 

سعی کردم بهت مشاوره غیر حضوری بدم اما واقعا" نمیشه کاریش کرد

توصیه من به شما اینه که در خصوص همسرتون فکر بد به خودتون راه ندید و همیشه بدونید و امید داشته باشید که این مشکلات رو پشت سر خواهید گذاشت و اینها خاطره تلخ مبهمی در ذهن شما خواهد بود که کم کم بدست فراموشی سپرده خواهد شد

بدرود

من یک مرد هستم