2777
2789
عنوان

چیکار میکردین!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 114 پست
سر سقط بچه ی اولم با این ک ازمایش خون بود ونشون میداد حامله ام ولی مامانش همش میگفت نیستی ار شانسم ز ...

مادر شوهرت متاسفانه نفوذ زیادی روی پسرش داره و کاریشم نمیشه کرد ولی این به این معنا نیست که دوستت نداره 

من یک مرد هستم
فقط خداکمکت کنه هیچ زن یادختری سرراهش قرارنگیره به این که شایدباهات زندگی میکنه فکرنکن وبه زندگیت ان ...

از این لحاظ فک کنم پاکه اونم عین من ب ابرو خیلی اهمیت میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرت متاسفانه نفوذ زیادی روی پسرش داره و کاریشم نمیشه کرد ولی این به این معنا نیست که دوستت ند ...

تقصیر من این وسط چیه چرا باید تحمل کنم چند روز پیش بازم منو ب خاطر ی موضوعی ب فوحش کشیدن با زم گفت تقصیره توه 

تقصیر من این وسط چیه چرا باید تحمل کنم چند روز پیش بازم منو ب خاطر ی موضوعی ب فوحش کشیدن با زم گفت ت ...

بگید کسی که ازش حرف شنوی داره باهاش صحبت کنه دارید همچین کسی رو؟ پدر همسرتون آدم بانفوذی تو خانواده هست؟

من یک مرد هستم
بگید کسی که ازش حرف شنوی داره باهاش صحبت کنه دارید همچین کسی رو؟ پدر همسرتون آدم بانفوذی تو خانواده ...

ن بابا مامانش ی کاری کرده از بابای خودشم متنفره اتفاقا باهاش حرف میزنم اکی میده ادم احساس میکنه درک‌میکنه اما سر عمل ک‌میاد انگار همه ی حرفایی ک با هم زدیم یادش میره

الهی شکرپس دیگه به این چیزافکرنکن

میخام فک‌نکم‌ی مدت بیخیال میشم با خودم ولش کن اما نمیشه ک منم نیاز ب ی نفر دارم ک واقعا پشتم باشه منو بفهمه درکم کنه وقتی ب اینا فک‌میکنم روانی مشم

[QUOTE=53130596]ن بابا مامانش ی کاری کرده از بابای خودشم متنفره اتفاقا باهاش حرف میزنم اکی میده ادم احساس میکنه درک‌ ...[/QUOTچند سالشونه همسرتون و مادرشون چند سالشه؟ چندتافرزند دارن چندتاشون پسرن؟ چند تا بچه مجرد تو خونه دارن؟ پدر هسرتون چند سالشه؟

من یک مرد هستم
[QUOTE=53130596]ن بابا مامانش ی کاری کرده از بابای خودشم متنفره اتفاقا باهاش حرف میزنم اکی میده ادم ...

همسرم ۳۱ سالشه مامان باباشو نمیدونم مجرد تو خونه نداریم

فقط میدونم تقاص جواب رد دادنه یکی دیگ رو من دارم مس میدم مامان بابام هم مریضه نمیتونم بهشون حرفی بزن ...

شما باید مشاوره خانواده بگیرید.

باید با همسرتون با و بدون حضور شما صحبت بشه

من یک مرد هستم
میخام فک‌نکم‌ی مدت بیخیال میشم با خودم ولش کن اما نمیشه ک منم نیاز ب ی نفر دارم ک واقعا پشتم باشه من ...

عزیزم میدونم خیلی سخته توشرایط کسی نباشی بخوای راجع بهش نظربدی اینارو بنویس چیزایی که باعث شده به این مسایل فکرکنی روبنویس شایدخودت مقصرهستی که باهات اونجوررفتارمیکنه یاشایدعصبی هست ومشکل جای دیگه هست به.خدااین مشکلی نیست که بخوای ذهن خودت رودرگیرش کنی وروزهای خوب زندگیت روحروم کنی بروعزیزم تاپیک های منو بخون همیشه میگم ای خدااگه دوستان به این میگن مشکل پس واسه من اسمش چیه 

نمیره عمرا بره اتفاقا گفتم ی سال پیش نرفت ک نرفت 

البته این اختلاف سنی 8 ساله شما هم بی تاثیر نیست

احتمالا تو صحبتاشون از شما به عنوان بچه یا کم سن و نادان یاد نمیکنن؟

من یک مرد هستم
البته این اختلاف سنی 8 ساله شما هم بی تاثیر نیست احتمالا تو صحبتاشون از شما به عنوان بچه یا کم سن و ...

نه اصلا فک کن من بچه این دلیل میشه اونا خودمو خونوادمو ب فوحش بکشن این حرفی نزنه !