اگمیدونستین همسرتون دوستون نداره ولی بخاطر انسانیت یا نمیدونم شاید ترحم داره با شما زندگی میکنه و رفتارش خوبه چیکار میکردین!؟ چ رفتاری داشتین چ حسی داشتین؟
بگید کسی که ازش حرف شنوی داره باهاش صحبت کنه دارید همچین کسی رو؟ پدر همسرتون آدم بانفوذی تو خانواده ...
ن بابا مامانش ی کاری کرده از بابای خودشم متنفره اتفاقا باهاش حرف میزنم اکی میده ادم احساس میکنه درکمیکنه اما سر عمل کمیاد انگار همه ی حرفایی ک با هم زدیم یادش میره
[QUOTE=53130596]ن بابا مامانش ی کاری کرده از بابای خودشم متنفره اتفاقا باهاش حرف میزنم اکی میده ادم احساس میکنه درک ...[/QUOTچند سالشونه همسرتون و مادرشون چند سالشه؟ چندتافرزند دارن چندتاشون پسرن؟ چند تا بچه مجرد تو خونه دارن؟ پدر هسرتون چند سالشه؟
میخام فکنکمی مدت بیخیال میشم با خودم ولش کن اما نمیشه ک منم نیاز ب ی نفر دارم ک واقعا پشتم باشه من ...
عزیزم میدونم خیلی سخته توشرایط کسی نباشی بخوای راجع بهش نظربدی اینارو بنویس چیزایی که باعث شده به این مسایل فکرکنی روبنویس شایدخودت مقصرهستی که باهات اونجوررفتارمیکنه یاشایدعصبی هست ومشکل جای دیگه هست به.خدااین مشکلی نیست که بخوای ذهن خودت رودرگیرش کنی وروزهای خوب زندگیت روحروم کنی بروعزیزم تاپیک های منو بخون همیشه میگم ای خدااگه دوستان به این میگن مشکل پس واسه من اسمش چیه