اگمیدونستین همسرتون دوستون نداره ولی بخاطر انسانیت یا نمیدونم شاید ترحم داره با شما زندگی میکنه و رفتارش خوبه چیکار میکردین!؟ چ رفتاری داشتین چ حسی داشتین؟
ب قول مادر شوهرم اگ ی نفر واقعا دوست داشته باشه با کاراش ثابت میکنه ! من انتخاب مامانش بودم ن ...
من دوست داشتن رو تو رفتار میدونم. یکی که همیشه میگه دوست دارم ولی زنشو اذیت میکنه اون دویت داشتن نیست. وقتی با رفتارش بهتون نشون میده دوست داره. پس واقعا دوست داره.
میگم یمن خیلی وضعیتش بحرانیه براش دعا کن. میگه مردم کشور خودمون وضعیتشون بدتر از یمنه. یه فکر اونا باش. میگم شما یه عکس از کودکان کشور خودمون نشون بده که از گرسنگی مثل کودکان یمنی شده باشن😢 خونه هاشونم خراب شده باشه پدر خانواده هم تو جنگ شهید شده باشه یا قراره شهید بشه. دعا کردن که خرجی نداره. باشه اصلا براشون دعا نکن، مردم فقیر کشور خودت برات مهمن؟ یه قدم براشون بردار.
واسه خودت دوست پیدا کن یا با فامیل دوست باش رفت وامد کن
فاگیلامو ن از اونایی هستن ک منتظرن بد بخت شی بشی سوژه! دوس داشتم بازم بازم اون نذاشت قطع رابطه کردم بابام هم با فامیل مخالفه میگه تا میتونی ازشون دور بمون چون زندگی خراب کنن
سر سقط بچه ی اولم با این ک ازمایش خون بود ونشون میداد حامله ام ولی مامانش همش میگفت نیستی ار شانسم ز ...
رفتار کلیش خوبه هر روزم هم دعوامون نمشیه ولی سر مامانش اینا زیاد دوامون شد اینم میدونم ک قبل من دختر خالشوو میخاسته ولی ج رد داده اما از سر اون دختره سریع اومد با من عروسی کرد