2777
2789
عنوان

چیکار میکردین!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب قول مادر شوهرم اگ ی نفر واقعا دوست داشته باشه با کاراش ثابت میکنه !  من انتخاب مامانش بودم ن ...

من دوست داشتن رو تو رفتار میدونم. یکی که همیشه میگه دوست دارم ولی زنشو اذیت میکنه اون دویت داشتن نیست. وقتی با رفتارش بهتون نشون میده دوست داره. پس واقعا دوست داره. 

میگم یمن خیلی وضعیتش بحرانیه براش دعا کن. میگه مردم کشور خودمون وضعیتشون بدتر از یمنه. یه فکر اونا باش. میگم شما یه عکس از کودکان کشور خودمون نشون بده که از گرسنگی مثل کودکان یمنی شده باشن😢 خونه هاشونم خراب شده باشه پدر خانواده هم تو جنگ شهید شده باشه یا قراره شهید بشه. دعا کردن که خرجی نداره. باشه اصلا براشون دعا نکن، مردم فقیر کشور خودت برات مهمن؟ یه قدم براشون بردار.
پس یعنی خیانت میکردی؟؟؟؟؟

الان زمان برگرده عقب اینکارو نمیکنم و یه راه دیگه پیدا میکنم. فقط میدونم خدا کمکم کرد که جلوتر نرم. این یه چیزی بود بین من و خدام

بیهوده ترین روز ، روزی است که در آن نخندیده باشیم
واسه خودت دوست پیدا کن یا با فامیل دوست باش رفت وامد کن

فاگیلامو ن از اونایی هستن ک منتظرن بد بخت شی بشی سوژه! دوس داشتم بازم بازم اون نذاشت قطع رابطه کردم بابام هم با فامیل مخالفه میگه تا میتونی ازشون دور بمون چون زندگی خراب کنن

من بهت قول 100% میدم که داری اشتباه میکنی، میدونی چرا؟ چون وقتی اون در کنار خانواده اش هست و شما هم ...

ی جیزای دگ هم هست ک توضیح دادنش سخته 

شاید هم واقعا دارم اشتباه میکنم ولی بخاطر هر کسی ج فامیل نزدیک چ دور دوس داره لهم کنه از روم رد شه 

خیلی سخته بدونی با ترحم باهات زندگی میکنه ،امیدوارم جای این حس رویه روز عشق ومحبت بگیره 

ممنون منم شاید بخاطر این ک ی روز میتونه دوسم داشته باشه دارم زندگی میکنم

فقط خداکمکت کنه هیچ زن یادختری سرراهش قرارنگیره به این که شایدباهات زندگی میکنه فکرنکن وبه زندگیت انرژی منفی نده باعشق بهش محبت کن

فقط خداکمکت کنه هیچ زن یادختری سرراهش قرارنگیره به این که شایدباهات زندگی میکنه فکرنکن وبه زندگیت انرژی منفی نده باعشق بهش محبت کن

سر سقط بچه ی اولم با این ک ازمایش خون بود ونشون میداد حامله ام ولی مامانش همش میگفت نیستی ار شانسم ز ...

رفتار کلیش خوبه هر روزم هم دعوامون نمشیه ولی سر مامانش اینا زیاد دوامون شد اینم میدونم ک قبل من دختر خالشوو میخاسته ولی ج رد داده اما از سر اون دختره سریع اومد با من عروسی کرد