2777
2789
عنوان

چیکار میکردین!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 114 پست
ب قول مادر شوهرم اگ ی نفر واقعا دوست داشته باشه با کاراش ثابت میکنه !  من انتخاب مامانش بودم ن ...

باید ببینیم ایشون چه رفتاری دارن داخل منزل

ببینید اگر یه مرد بعد از شام خودش ظرف غذای خودش رو بشوره از نظر اون داره به شما لطف میکنه چون شستن تمام ظرف هارو وظیفه شما میدونه و میخواد از بار شما کم کنه ولی از نظرشما یجور بی توجهی محسوب میشه چرا؟ چون ظرف شما رو نشسته پس باید به جزئیات رفتارش دقت کنی و از نظر خودت نبینی همه چیز رو

من یک مرد هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا ولی در کل ارومه با خونوادش بیشتر احساس خوشحالی میکنه تا من  

من بهت قول 100% میدم که داری اشتباه میکنی، میدونی چرا؟ چون وقتی اون در کنار خانواده اش هست و شما هم در کنارش هستی احساس رضایت بیشتری میکنه طبیعتا" خوشحال تره

من یک مرد هستم
اگه دوست نداشت پس چرا حامله ای؟ قبل ازبچه باید بهش فکر میکردی.چرا هنوز تکلیف خودت مشخص نبود باردار ش ...

میگم ک من عاشقشم راه پس کشیدن هم ندارم چون ابرو هم واسم مهمه واین ک خیلی تنهام انا بچه من باید زود بچه دار میشدم چون سقط مکرر دارم این و ب گفته ی دکتر مجبور بودم زود بیارم

من الان کل فامیل میگن وای چقدر شوهرت دوست داره و خوشبحالت اما نمیدونن من سال اول چقدر سختی کشیدم وشب ...

اتفاقا ب منم میگن وای چ قد عاشقته اما من خودم میدونم من فقط دوسش دارم 

نه طلاق نمیگرفتم چون بهونه ای واسه طلاق ندارم

پس یعنی خیانت میکردی؟؟؟؟؟

میگم یمن خیلی وضعیتش بحرانیه براش دعا کن. میگه مردم کشور خودمون وضعیتشون بدتر از یمنه. یه فکر اونا باش. میگم شما یه عکس از کودکان کشور خودمون نشون بده که از گرسنگی مثل کودکان یمنی شده باشن😢 خونه هاشونم خراب شده باشه پدر خانواده هم تو جنگ شهید شده باشه یا قراره شهید بشه. دعا کردن که خرجی نداره. باشه اصلا براشون دعا نکن، مردم فقیر کشور خودت برات مهمن؟ یه قدم براشون بردار.
اینقدرم به خودت تلقین نکن.به خودت بگو اون کیه که منو نخواد اون باید بترسه که من نخوامش

چی بگم دعا کن داغون تر از این نشم چون کل زندگیم از بچه گیم تا الان اجباری بوده