اگمیدونستین همسرتون دوستون نداره ولی بخاطر انسانیت یا نمیدونم شاید ترحم داره با شما زندگی میکنه و رفتارش خوبه چیکار میکردین!؟ چ رفتاری داشتین چ حسی داشتین؟
من ازدواجم سنتی بود واصلا با همسرم آشنا نبودم واصلا قبلش با هیچ پسری هیچ رابطه ای نداشتم وبچه هم بودم وخیییلی چیزا رو نمیدونستم خلاصه توی یک سال اول عقدم کلی زجر کشیدم همیشه بهم بی محلی میکرد حتی یه بار فهمیدم با دوست دختر سابقش تلفنی رابطه داره خیلی اون رو زا بد بود ولی من با اینکه آرزوی خیلی از پسرای فامیل بودم وهمش اون میگفت طلاق ولی من خیلی دوسش داشتم وپا پس نمیکشیدم وخلاصه تحمل کردم وکاری کردم که الان حتی یه ثانیه نمیتونه ازم دور باشه جونشم برام میده
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اره امکانش هست ولی بعضی وقتها میزنی به سیم آخر. من اینطوری خودمو آروم کردم و حتی گفتم اونو خدا گذاشت ...
اینکه شما چیکار کردی تا زمانی که به دیگران توصیه نکردی و به کسی ضرر نزده به خودت مربوطه ولی الان راه اشتباهت داری به یکی دیگه یاد میدی؟ جامعه چقدر خراب شده