2777
2789
عنوان

چیکار میکردین!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 114 پست

من ازدواجم سنتی بود واصلا با همسرم آشنا نبودم واصلا قبلش با هیچ پسری هیچ رابطه ای نداشتم وبچه هم بودم وخیییلی چیزا رو نمیدونستم خلاصه توی یک سال اول عقدم کلی زجر کشیدم همیشه بهم بی محلی میکرد حتی یه بار فهمیدم با دوست دختر سابقش تلفنی رابطه داره خیلی اون رو زا بد بود ولی من با اینکه آرزوی خیلی از پسرای فامیل بودم وهمش اون میگفت طلاق ولی من خیلی دوسش داشتم وپا پس نمیکشیدم وخلاصه تحمل کردم وکاری کردم که الان حتی یه ثانیه نمیتونه ازم دور باشه جونشم برام میده

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینکه یه روز دیگه به غرورم بر خورد وکاملا یه ادم دیگه ای شدم.رفتم خودمو کلاس زبان ثبت نام کردم که ...

مشکل اینجاس ک من نمیتونم اجازه نمیده از این کلاسا ثبت نام کنم یا برم سر کار بعضی موقع ها هم احساس میکنم زجر کشیدن مو دوس داره 

من ازدواجم سنتی بود واصلا با همسرم آشنا نبودم واصلا قبلش با هیچ پسری هیچ رابطه ای نداشتم وبچه هم بود ...

من هر کاری بگی کردم از سال ۹۲ تا الان نمیتونم بریدم

ب قول مادر شوهرم اگ ی نفر واقعا دوست داشته باشه با کاراش ثابت میکنه !  من انتخاب مامانش بودم ن ...

بد اخلاقی میکنه داخل منزل؟ بهانه میگیره؟

از رفتار شما شاکیه؟

منزوی شده داخل منزل؟

بیشتر وقتشو تنهاست یا بیرونه؟

به تفریحاتش بیشتر از شما اهمیت میده؟

با دوستاش خوشحالتره تا زمانی که وقتشو با شما سپری میکنه؟

اصلا" مشاجره دارید تو خونه؟

من یک مرد هستم

تا حالا مشاور رفتی؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اره امکانش هست ولی بعضی وقتها میزنی به سیم آخر. من اینطوری خودمو آروم کردم و حتی گفتم اونو خدا گذاشت ...

اینکه شما چیکار کردی تا زمانی که به دیگران توصیه نکردی و به کسی ضرر نزده به خودت مربوطه ولی الان راه اشتباهت داری به یکی دیگه یاد میدی؟ جامعه چقدر خراب شده

بد اخلاقی میکنه داخل منزل؟ بهانه میگیره؟ از رفتار شما شاکیه؟ منزوی شده داخل منزل؟ بیشتر وقتشو تنه ...

ن اصلا ولی در کل ارومه با خونوادش بیشتر احساس خوشحالی میکنه تا من 

اینکه شما چیکار کردی تا زمانی که به دیگران توصیه نکردی و به کسی ضرر نزده به خودت مربوطه ولی الان راه ...

اون خودش عقل داره میدونه چکار کنه. پرسیدن شما چکار میکردین منم گفتم. نگفتم کاری که من کردم انجام بده حتی گفتم میدونم اشتباه رفتم. جامعه خیلی وقته خراب شده

بیهوده ترین روز ، روزی است که در آن نخندیده باشیم
تا حالا مشاور رفتی؟

مشاور برم چی بگم بگم دوسم نداره میگه مدرک 

اون همه ی رفتاراش خوبه اما از رو ترحمه نمیدونم کلا با همه خوبه ولی میدونم من انتخابش نبودم منو ک باید ی جور دیگ دوسم داشته باشه نداره 

و خداروشکر الان که ۳سال میگذره خیلی عوض شده شبا وقتی میخوابه ازپشت محکم بغلم میکنه قبلنا فقط من بغلش ...

میدونم چی میگی همه ی این محبتا رو‌میکنه اما از رو ترحم میدونم ک از رو ترحمه میدونم دویم نداره