2777
2789
عنوان

چیکار میکردین!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 114 پست
و اگه نشه؟ 

اگه عاشقم نشد بخاطر عشقی که خودم بهش داشتم زندگی میکردم البته اگه عاشقش بودم واقعا.

ببین من درست تو شرایطی برعکس اینم.یعنی همسرم خیلی عاشقمه ولی من اصلا حس ویژه ای بهش ندارم فقط دوسش دارمو بخاطر اخلاق خوبش و ویژگی های خوبشه که خودم و قانع کردم که ادامه بدم و راضیم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که 5روزدبگه مادرمیشی سرزایمانت واسه اونا که دوس دارن مادرشن هم دعاکن.کسی که زایمان میکنه هرچی از ...

سلامت باشی ایشالا ک خدا ب همه بده دختر منم ب زور شده سقط میشد نمیموند 

اره ی جا تموم میشه ولی اگ‌خودت عاشقش باشی چی ب خاطر ابروی خونوادت باهاش میمونی؟

آره  اگه عاشقش باشم به خاطردلم میمونم.میمونم ولی بیخیال نه.کاری میکنم اونم باعشق زندگی کنه...واااای خیلی سخته،ولی میشه

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

کاش پای ی بچه رووسط نمیکشیدین حداقل😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
سلامت باشی ایشالا ک خدا ب همه بده دختر منم ب زور شده سقط میشد نمیموند 

عزیزمی ...ممنون😍😍😍

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
دوس نداشتنش بهونه نیس؟

من اگه مطمئن بشم دوستم نداره این کارو میکنم عذاب وجدانم نمیگیرم چون خودش باعث شده. بهونه لازم نیست اگه یکی یکیو نخواد باید رک بگه ترحم کنه خودش تاوانشو پس میده

بیهوده ترین روز ، روزی است که در آن نخندیده باشیم
من اگه مطمئن بشم دوستم نداره این کارو میکنم عذاب وجدانم نمیگیرم چون خودش باعث شده. بهونه لازم نیست ا ...

اینجوری بازم اون برنده اس امکان داره این وسط ابروت بره عوض این ک اون تاوان بده تو بد با زندگیت تا میکنی