2821
2789
عنوان

جاری هام😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 68 پست
خب خواهرم کنکور داره دیگه درگیر درسه هوش و حواس نمونده و بچه اس

اخه قبلا هم اینجوری بوده :/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

وااا چه چیزایی میگید 

منم درون گرام ولی سلام خدافظی و رعایت حقوق اجتماعی ( بلند درسخوندن تو جمع واقعا آزار و اذیت محسوب میشه )به درونگرایی ربط نداره ها 

فقط صحبت کردن سخته و نمیتونیم شروع کننده باشیم و احساساتمون رو بیان کنیم 

بیشتر شنونده ایم 

درونگرایی با کم شعوری فرق میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا مشخصه ادم لوسی هستی مشکل از توه در هر صورت

جالبههه اولین نفری هستی که بهم میگی لوس:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

برات مهم نباشه بابابقیه میگن درونگراسدرونگرا بودن با بیشعور بودن متفاوته 🫠🤣🤣پایداریتون 🥲

دقیقااا بعد تازه اخرش من ادم بده شدم😂

مرسی ایدا جونممم🤍

وااا چه چیزایی میگید منم درون گرام ولی سلام خدافظی و رعایت حقوق اجتماعی ( بلند درسخوندن تو جمع واقعا ...

حققققققق🫠🤝

ازت کوچیکتره ؟ فدایت 😌🫂

اره باورت میشه 18 سالشه 😂😔

خدانکنههه

عهه بهت نمیاد متاهل باشی

جدیییی دیدی منو مگه؟

نامزدیم🫠

یه چیز جالب بگم اون بهت آزاری نمیرسونه اما از بزرگه حتما ضربه میخوری مواظب باش.ازوناس که ضربه ای که تو دشمنی نمیشه زد رو توی دوستی میزنه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
مدیریت خانواده 18 سالشه:/

یعنی ۱۶ سالگی بچه دار شده

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز