2821
2789
عنوان

جاری هام😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 68 پست
یه چیز جالب بگم اون بهت آزاری نمیرسونه اما از بزرگه حتما ضربه میخوری مواظب باش.ازوناس که ضربه ای که ...

نه اصلاا جاری بزرگم مثل رفیقمه واقعا خانم خوبیه هرچی از خوبیش بگم کم گفتم:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

یعنی ۱۶ سالگی بچه دار شده

نههه این بچه ندارههه اون بچه جاری بزرگم هست

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

احتمالا همینه چون هنوز به اون بلوغ نرسیدن ک چطور رفتار کنن

دقیقاا

اره باورت میشه 18 سالشه 😂😔خدانکنههه

خب بچست هنوز

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

اتفاقا اون عاقله که با جاری صمیمی نمیشه

ولی صمیمی نشدن فرق داره با توهین و بی ادبی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

مدیریت خانواده 18 سالشه:/

اون کنکور داره اعصاب نداره ولش کنید😂

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
به خدا من کاریش ندارم در صورتی که امروز منم کار داشتم بدون توجه به من داشت بلند بلند درس میخوند!!

منم بخوام درس بخونم یکی مزاحمم بشه ناراحت میشم،احتمالا اومده خونه مادرشوهر آسایش داشته باشه ،تو اومدی حواسشون پرت کردی ،اونم عصبانی شده سلام خداحافظ نگفته 

چون هم بچه است هم روی درسش حساسه

خودت چندسالته؟

رفتار *

دلیل خاصی نداره عزیزم باهات حال نمیکنه 

احتمال داره اعتماد بنفس پایینی هم داشته باشه 

چون میگی به بچه دو ساله گیر میده 

منم جاریام همینطورین بزرگه کلا با من مشکل داره 

کوچکه هم فوق العاده اعتماد بنفسش پایینه 

انقد که بچه شو بخاطر دیگران جلو همه کتک میزنه 

که حد نداره.... 

منم با هیچکدوم شون صمیمی نیستم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اسی جاری کوچیکت بچس، مخصوصا کنکورم داره طبیعیه نخواد زیاد بهتون نزدیک بشه 

ولی مراقب جاری بزرگت باش اصلا اصلا اعتماد نکن نمیخوام بگم آدم بدیه 

اما کسی که پشت سر یه بچه اینطور میاد پیشت صحبت میکنه

معلوم نیس بعدا چه کارایی ازش برمیاد 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز