2777
2789
عنوان

جاری هام😔😂

1892 بازدید | 68 پست

دخترا من دو تا جاری دارم جاری بزرگه ام خیلی خوبهههه و پایه هست به شدت خوش انرژی هست خلاصه هرچی از خوبیش بگم کم گفتم 

ولی جاری کوچیکه من یه جوریه نمیدونم با ما حال نمیکنه یا چی کلا باما حرف نمیزنه یا مثلا جاریم چندین باهام داشتیم میرفتیم بیرون بهش گفته همراه ما میای گفت نه :/

جاریم میگفت قبل از تو هم همین رفتار داشت میگفت با بچه ام میرفتیم خونه مادرشوهرم اینا بچه اش اون موقع 2 سال اش بود میگفتش به بچه گیر میداد میگفت چقدر سر صدا میکنی اذیت نکن اینو دست نزن اون کارو نکن در صورتی که مادرشوهرم اصلا مشکل نداشت :// خلاصههه که به قول من عشق جاری بزرگمه🤣😔(وقتی از یه نفر بدش میاد بهش میگم عشقته)

حالا امروز اتفاقی منم رفته بودم خونه مادرشوهرم این جاری کوچیکه هم بود یعنی داشت درس میخوند بلند بلند میخوند ای خدااا انگار نه انگار ادم اینجا نشسته هست هیچی بهش نگفتم یکم موندم بعد داشتم خداحافظی میکردم با مادرشوهرم اصلا یه خداحافظی خشک خالی هم نکرد باهام:/

به نظرتون دلیل این رفنار هاش چیه مشکل از منه؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا اون عاقله که با جاری صمیمی نمیشه

ببین هیچکس محتاج سلام احوال پرسی اش نیست ولی شعور شخصیت خودشو می رسوند:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

2790
2778
2791
2779
2792