2821
2789
عنوان

جاری هام😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 68 پست
مدیریت خانواده 18 سالشه:/

بچس که🥶

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه به شمام ربط نداره اون چه جوریه زیاد خاله زنگ بازی در نیار

درست صحبت کن خاله زنک بازی چیه ؟؟

سلام خداحافظی چیه مگه دشمن اش هم؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مدیریت خانواده 18 سالشه:/

خب خواهرم کنکور داره دیگه درگیر درسه هوش و حواس نمونده و بچه اس

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
نه بابا از دماغ فیل افتاده 😔🤣ولی خب من فک میکردم مجردی 😭🤣

خیلی روی مخمه به خدا🤣

عههه من نامزد دارم 😂😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ولش کن اون بچست فعلا

به خدا من کاریش ندارم در صورتی که امروز منم کار داشتم بدون توجه به من داشت بلند بلند درس میخوند!!

خیلی روی مخمه به خدا🤣عههه من نامزد دارم 😂😔

برات مهم نباشه بابا

بقیه میگن درونگراس

درونگرا بودن با بیشعور بودن متفاوته 🫠🤣🤣

پایداریتون 🥲

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

محلش نزارین اگه کسی بهتون کم محلی میکنه یا بی احترامی فک نکنین شما مشکل دارین مشکل از اونه اگه چیزی ...

دقیقااا

جاریت عاقله.تو هم ازمن میشنوی با جاریات هیچ وقت صمیمی نشو که عاقبت بدی داره

جاری بزرگه ام خیلی خوبه اصلاا خانومه با همه فرق داره :)

مواظب جاری بزرگه باش برات شر درست نکنه

نه از اون مطمعنم

چند سالشه؟چون ماهم یه فامیل داریم سنش کمه و همین رفتارو داره . حس میکنم آداب و معاشرت بلد نیست و کلا ...

18 اره شاید