2821
2789
عنوان

جاری هام😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 68 پست
دو سال از من کوچیکتره ای بابااا 😔🤣

دیدی میگم شعور شخصیت به سن نیست به اصالت ادمه🥲🌱

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بخوام درس بخونم یکی مزاحمم بشه ناراحت میشم،احتمالا اومده خونه مادرشوهر آسایش داشته باشه ،تو اومد ...

ببخشید ها نمیدونستم اولا این خانم اونجا هست !

دوما خونه مادرشوهرم مگه کتاب خونه هست؟؟!

سوما ادم داره درس میخونه توی محیطی که بقیه هم دارن کار انجام میدن بلند بلند درست میخونه؟

24 سالمه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

منم کلا با جاریام حرف نمیزنم رفت وآمد ندارم یه جور اصلا خوشم نمیاد ازشونشاید ایشونم وایبی از شما نمی ...

عزیزم سلام خداحافظی دیگه فکر نکنم چیز خاصی باشه که بخواد وایب بگیره پدرشو که نکشتم:/

اسی جاری کوچیکت بچس، مخصوصا کنکورم داره طبیعیه نخواد زیاد بهتون نزدیک بشه ولی مراقب جاری بزرگت باش ا ...

عزیزم اتفاقا جاری بزرگم این حرفا رو روبه روش هم زده کلا بخاطر همین باهام اصلا رابطه خوبی ندارن

ببخشید ها نمیدونستم اولا این خانم اونجا هست !دوما خونه مادرشوهرم مگه کتاب خونه هست؟؟!سوما ادم داره د ...

چرا برا هر چیزی سنگر میگیرین چون جاریه؟

اگ خواهر خودتون بود مشکلی نداشت 

جاری بزرگه برونگرا و کوچیکه درونگراس 

یکم راجبشون بخونین متوجه میشین 

و اینکه جاری هیچ وقت دوست نمیشه

کاربری دست پنج نفره پنج نفرشونم خودمم 

چرا برا هر چیزی سنگر میگیرین چون جاریه؟اگ خواهر خودتون بود مشکلی نداشت جاری بزرگه برونگرا و کوچیکه د ...

سنگر چیه چون جاری هست ادم بدهه منم !!!

شما یکم اطلاعات داشته باشید بد نمیشه من نگفتم بیاد باهام صمیمی بشه که ازش بزرگترم یه سلام ربطی به درونگرا بودن داره؟؟

جالبه با صدای بلند حرف زدن عیبی نداره توی محیطی که همه نشستن دارن کار های خودشون انجام میدن به خدا یه کلمه بهش چیزی نگفتم بلند شدم اومدم اتفاقا مادرشوهرم شب بهم زنگ زد اگه اذیت میشدی چرا بهش نگفتی میگفت والا منم اذیت میشم چی بهش بگم باز قهر میکنه میگه مادرشوهر بدهه

هیچکس محتاج سلام و احوال پرسی کردن  نیست
ولی خودتون زدن به اون راه  نشون دهنده ادب و شخصیت هست!

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز