2777
2789

۲۱سالمه چندوقت دیگه میشه ۲۲هنوزم با خانوادم درگیرم سر بیرون رفتن 

همش خونم برا ی کار واجب مگه برم اصن بیرون نمی‌رم که تیپمم معمولیه آرایشم نرمال ولی میخوام برم ی لیزر مامانم باید باشه ی آرایشگاه بابام تا بیخش باید بیاد برسونم😐😑🤦🏻‍♀️اصلااا آزادی انتخاب ندارم تو ازدواج و... تو همه چی خلاصه

خیلی تقریبا همه دوستامم به خاطر اینکه خانواده ازشون خوششون نمیومد از دست دادم و الآن شدم ی آدم‌ مضطربِ با اعتماد به نفس ضعیف و بدون دوست که واقن الآن نشستم ی گوشه اتاقم و موندم با این وضع چه غلطی کنم ورزشمم دیگه حتی نمیزارن برم🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 28 سالمه. گوشیمو هک کردن دوستامم میشناسن تلفنم جلو اونا جواب میدم خواستگارامم ندیدم اونا دیدن

ای وای🤦🏻‍♀️چی کنیم خواهر با این وضع دستمم من تو جیب خودمه حتی نمیدونم چی از جونم میخوان

ازدواج چی نمیزارن که راحت شی ازشون

بابا ازدواج هرچی پسر مثبت و ... ازین مذهبیای خشک میارن برام چون خودشون این تیریپن به خصوص بابام عاشق این سبکاس اونا هم ازینا معرفی میکنن اصن با پسر حرفی ندارم 😑 نمیخورن بهم وگرنه تا الآن میرفتم بخدا دیگه دارم فک میکنم جدی که رد نکنم الکی ولی چه کنم همشون مذهبی و بسته🤦🏻‍♀️

شاید دانشگاهم تموم شد ازدواج کردم برنگشتم خونه🥲😂

انشالله که تو مثل من نشی حداقل من واقن دیگه دارم خسته میشم میگن نمی‌دونم روی خودتون کار کنین باشگاه برین فلان برین والا با همچین خانواده هایی تهش بتونی ی ازدواج کنی اونم اگه به دل خودت باشههه ولی خدا کنه تو اینجوری نشی حالت خوب باشه🫂

محدودیت نداشتم .

ولی واقعا بعد ۱۸ دیگه اختیار دست خودته خیلیم مطیع نباش .

حتما با مشاور صحبت کن که اگه لازمه با خانوادت حرف بزنه خیلی تاثیر داره .

و خواهشا الان تصمیم اشتباه نگیر خیلیا که مشکل محدودیت دارن فکر میکنن با ازدواج حل میشه و بعدا دچار مشکلات بدتری میشن . اول سعی کن مشکلت رو با مشاوره و راهکار درست حل کنی عزیزدلم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

2790
2778
2791
2779
2792