2777
2789
عنوان

با محدودیت های خانواده چه میکنین🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست
دانشگاه میزارن بری که حداقل چندساعت نباشی توخونه

آخه از بس که محدود شدم اینجا تو خونواده و سخت گرفتم بهم تو همه چی ی جوری اصن با آدما هم راحت نیستم باورت میشه؟توی ارتباط دچار اضطراب میشم ی وقتایی حتی لکنت اصن اعتماد بنه نفسمم اومده پایین بش که دنبال این بودم خودمو اونجوری که میخوان بهشون ثابت کنم🤦🏻‍♀️

محدودیت نداشتم .ولی واقعا بعد ۱۸ دیگه اختیار دست خودته خیلیم مطیع نباش .حتما با مشاور صحبت کن که اگه ...

حتما عزیزدلم ممنونم از راهنماییت

آخه با مشاور حرف نمیزنن که🥲اصن قبول ندارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عشقمم🥺🥲 تو ام سعی کن زودتر از پیششون بری هرجور شده

انشالله ی شرایط خوب پیش بیاد برام هیچی نمیخوام فقط آرامش و حال خوب و اعتماد به خودم اعتماد به نفس 

برام دعا کن عزیزدلم🥲🫂🌱

آخه از بس که محدود شدم اینجا تو خونواده و سخت گرفتم بهم تو همه چی ی جوری اصن با آدما هم راحت نیستم ب ...

عزیزم جلوی خانوادت بیزبون ومظلوم نباش تا بیشترز این بهت سخت نگیرن بهت . خدا حل کنه مشکلاتتو سخته خدا صبریم بهت بده 

انشالله ی شرایط خوب پیش بیاد برام هیچی نمیخوام فقط آرامش و حال خوب و اعتماد به خودم اعتماد به نفس بر ...

دعا میکنم برات🥺 

کاملا میفهممت منم بخاطر همینجور چیزا شبیه ی آدم نچسب کم حرف درونگرا تو دبیرستانم خداروشکر که مدرسه تموم شد برام

محدودیت نداشتم .ولی واقعا بعد ۱۸ دیگه اختیار دست خودته خیلیم مطیع نباش .حتما با مشاور صحبت کن که اگه ...

اصن سنی قانونی براشون ی عدده ی مدت سخت گیر بودن رفتنچم دانشگاه ی نمه بهتر شدن دوباره برگشته بدتر از قبل🤦🏻‍♀️آخه اصن کار خاصی هم نمیکنم اصن بیرون نمی‌رم که بخوان اونقد نگران بشن دوستی ندارم هر روز باهاش کافه و اینور اونور باشم اختیار پولمم ی وقتایی ندارم حتی 

دعا میکنم برات🥺 کاملا میفهممت منم بخاطر همینجور چیزا شبیه ی آدم نچسب کم حرف درونگرا تو دبیرستانم خد ...

عزیزدلمم🥲ممنونم ازت مهربون منم همینطور 🥹🫂

درکت میکنم من اصن درونگرا نیستم ولی از بس فشار روم بوده شدم عین ی آدم‌مضطرب و کم حرف و کم رو و فرار کن از بحث و ارتباط درصورتی که عاشق ارتباط و جمعم ولی حیف 🥲

عزیزم جلوی خانوادت بیزبون ومظلوم نباش تا بیشترز این بهت سخت نگیرن بهت . خدا حل کنه مشکلاتتو سخته خدا ...

نمیتونم واقن جلوشون وایسم تازه کلی صحبت و بحث کردم شدن این 

برام دعا کن شرایطم خوب بشه خیلی اذیتم🥲جوونیم میترسم حیف بشه با این خانواده 

اصن سنی قانونی براشون ی عدده ی مدت سخت گیر بودن رفتنچم دانشگاه ی نمه بهتر شدن دوباره برگشته بدتر از ...

جلوشون باید بایستی .

البته نه با بحث و جدال . با منطق .

کلاس های مختلف ثبت نام کن که زیادی بیرون بری کم کم عادت کنن .

برای بیرون رفتن اطلاع بده ولی اجازه لازم نیست .

کار پیدا کن بگو برای شرایط تحصیلم بهتره که کار داشته باشم که یاد بگیرم . دستت گه تو جیب خودت بره سختگیری کمتر میشه و ازادیت بیشتر 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

جلوشون باید بایستی .البته نه با بحث و جدال . با منطق .کلاس های مختلف ثبت نام کن که زیادی بیرون بری ک ...

اینقد باهاشون حرف زدم و حتی بحث کردم که شدن این تازه 

بیرون هم ی مدت به زور و غر میرم کلاسای مختلف دیگه اونم نمیزارن مثلا من عاشق اسکیتم و از بچگی کار میکنم ولی دیگه سالن اسکیت هم نذاشتن برم

حتی درآمد هم دارم ولی نمیزارن و اختیار پولم با خودم نیس

جلوشون باید بایستی .البته نه با بحث و جدال . با منطق .کلاس های مختلف ثبت نام کن که زیادی بیرون بری ک ...

من خوابگاهی هم هستم ی وقتایی میگم کاش بمونم خوابگاه این ی ماه باقی مونده رو و برنگردم شهرمون ولی خب اینقد اعتماد به نفسم اومده پایین و تنها شدم که اصن اونجا هم حوصلم نمیگیره بمونم 

2790
2778
2791
2779
2792