2777
2789

۲۱سالمه چندوقت دیگه میشه ۲۲هنوزم با خانوادم درگیرم سر بیرون رفتن 

همش خونم برا ی کار واجب مگه برم اصن بیرون نمی‌رم که تیپمم معمولیه آرایشم نرمال ولی میخوام برم ی لیزر مامانم باید باشه ی آرایشگاه بابام تا بیخش باید بیاد برسونم😐😑🤦🏻‍♀️اصلااا آزادی انتخاب ندارم تو ازدواج و... تو همه چی خلاصه

خیلی تقریبا همه دوستامم به خاطر اینکه خانواده ازشون خوششون نمیومد از دست دادم و الآن شدم ی آدم‌ مضطربِ با اعتماد به نفس ضعیف و بدون دوست که واقن الآن نشستم ی گوشه اتاقم و موندم با این وضع چه غلطی کنم ورزشمم دیگه حتی نمیزارن برم🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 28 سالمه. گوشیمو هک کردن دوستامم میشناسن تلفنم جلو اونا جواب میدم خواستگارامم ندیدم اونا دیدن

ای وای🤦🏻‍♀️چی کنیم خواهر با این وضع دستمم من تو جیب خودمه حتی نمیدونم چی از جونم میخوان

ازدواج چی نمیزارن که راحت شی ازشون

بابا ازدواج هرچی پسر مثبت و ... ازین مذهبیای خشک میارن برام چون خودشون این تیریپن به خصوص بابام عاشق این سبکاس اونا هم ازینا معرفی میکنن اصن با پسر حرفی ندارم 😑 نمیخورن بهم وگرنه تا الآن میرفتم بخدا دیگه دارم فک میکنم جدی که رد نکنم الکی ولی چه کنم همشون مذهبی و بسته🤦🏻‍♀️

شاید دانشگاهم تموم شد ازدواج کردم برنگشتم خونه🥲😂

انشالله که تو مثل من نشی حداقل من واقن دیگه دارم خسته میشم میگن نمی‌دونم روی خودتون کار کنین باشگاه برین فلان برین والا با همچین خانواده هایی تهش بتونی ی ازدواج کنی اونم اگه به دل خودت باشههه ولی خدا کنه تو اینجوری نشی حالت خوب باشه🫂

محدودیت نداشتم .

ولی واقعا بعد ۱۸ دیگه اختیار دست خودته خیلیم مطیع نباش .

حتما با مشاور صحبت کن که اگه لازمه با خانوادت حرف بزنه خیلی تاثیر داره .

و خواهشا الان تصمیم اشتباه نگیر خیلیا که مشکل محدودیت دارن فکر میکنن با ازدواج حل میشه و بعدا دچار مشکلات بدتری میشن . اول سعی کن مشکلت رو با مشاوره و راهکار درست حل کنی عزیزدلم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑