2777
2789
عنوان

دلم گرفته

88 بازدید | 12 پست

قبلا اینقدر رو این مسئله حساس نبودم همیشه ب چپم میگرفتم. الان دارم تعداد دفعاتشو میشمارم😭😭😭

این ماه امروز سومین باری بود ک شوهرم رک و پوست کنده بهم گفت ناراحتی و نمیتونی بذار برو 💔

دلم گرفت خییییییییییییییییییییییییییییییییلی😭

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینو گفت؟

ظهر داشتم نهار اماده میکردم دخترم گفت بریم مغازه به شوهرم گفتم ببرش من کارامو بکنم گفت من نمیتونم کارت رو بده خودشون برن . گفتم سر ظهره خلوته تنها نمیشه برن لباس تنته ببر بیار گوش نکرد مجبور شدم خودم بردم ،رفتیم نیم ساعت بعد برگشتیم دیدم گرفته خوابیده . نهاررو اماده کردم خودم و بچه ها خوردیم . ساعت ۶ بیدارشد از خواب ب دختر گفت نونو بیار از یخچال . بهش گفتم نون چرا ؟بذار نهارتو داغ کنم بخور . گفت ساعت شیشه الان کدوم خری نهار میخوره?گفتم خب خواب بودی نمیخوابیدی باما غذات رو میخوردی . یه کم غرررر زد رفت رو اعصابم بهش گفتم من ربات نیستم دریک آن بتونم هم بچه هات رو بیرون ببرم هم غذاتو اماده کنم .همین چیزی میخوای باید ربات بگیری . گفت قبل اینکه ربات بگیرو تو

جمع کن از این خونه برو 

ظهر داشتم نهار اماده میکردم دخترم گفت بریم مغازه به شوهرم گفتم ببرش من کارامو بکنم گفت من نمیتونم کا ...

میتونی موقت بچه هارو بذاری و بری خونه بابات؟

یکبار بری حالش جا میاد حرفشو مزه مزه کنه

تازه بدون بچه هم حتما اگر میتونی برو

ظهر داشتم نهار اماده میکردم دخترم گفت بریم مغازه به شوهرم گفتم ببرش من کارامو بکنم گفت من نمیتونم کا ...

اینو گفت دیگه هیچی نگفتم رفتم تو دستشویی درو قفل کردم بی صدا گریه کردم

میتونی موقت بچه هارو بذاری و بری خونه بابات؟یکبار بری حالش جا میاد حرفشو مزه مزه کنهتازه بدون بچه هم ...

من عروس یکی دوساله نیستم 

من ۱۰ ساله ازدواج کردم نباید بعد ده سال زندگی به خودش اجازه بده و اینطور بگه

من عروس یکی دوساله نیستم من ۱۰ ساله ازدواج کردم نباید بعد ده سال زندگی به خودش اجازه بده و اینطور بگ ...

دقیقا چون به خودش اجازه میده حالشو باید بری

من نمیگم جنگ و دعوا ،اصلاااا چون زندگیه میدون جنگ نیست

ولی این حرفا بعد ده سال زندگی صحیح نیست

دفعه بعد چند روز برو خونه پدرت بدون بچه ها

بمونه تو خونه پدرش دربیاد

دقیقا چون به خودش اجازه میده حالشو باید بریمن نمیگم جنگ و دعوا ،اصلاااا چون زندگیه میدون جنگ نیستولی ...

دیگه قدرتش رو ندارم حوصله و اعصابشو ندارم این چیزا رو با رفتنم بهش یاد بدم . ادم نفهم هیچ وقت نمیفهمه.......

دیگه قدرتش رو ندارم حوصله و اعصابشو ندارم این چیزا رو با رفتنم بهش یاد بدم . ادم نفهم هیچ وقت نمیفهم ...

پس دفعه بعد نذار کار ب اینجا بکشه قبل اون بگو ناراحتی برو پیش مامانت اون بهت غذا بده