2777
2789
عنوان

بوق بوق سوال سوااال دینی

152 بازدید | 26 پست

خانوما یه سوال درباره غسل دارم من خودم اطلاع ندارم از مسائل مذهبی و دینی

ممنون میشم کمکم کنید

اول اینکه وقتی میگم غسل فلان میکنم به نیت سر و گردن ، باید همون لحظه که سر و گردنمو اب میکشم همه جاش خیس بشه یا تا اخره اخر غسل که سمت راست و چپ بدنمو شستم ؟ نمیتونم درست منظورمو برسونممم 😂 مثلا وقتی میگم غسل مافی الذمه میکنم به نیت سر و گردن ، و اگه مثلا یه قسمت کوچیک از سر و گردنم خیس نشه ، ولی وقتی سمت چپ و راست بدنمو میشورم اون قسمت که اب بهش نرسیده بود ، خیس بشه و اب بهش برسه غسلم قبوله یا رد

و اینکه وقتی میگم به نیت سمت راست ، باید فقط سمت راست بدنو شست یا کلا سمت راست سر و صورت و گردن و بدن ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیت رو داری اشتباه میگی دیگه

عههه وا پس چطوری باید بگم

اولین بار بود امروز غسل کردم

اول باید بگی به نیت سر و گردن . بعد به نیت سمت راست بدن . بعد به نیت سمت چپ بدن

اینجوری نیست مگه ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

خب به ترتیب سر و گردن بعد سمت راست بعدم چپ دیگه چرا سختش میکنی

اره به ترتیب انجام میدم ولی اولین بار بود غسل میکردم امروز . میگم نکنه یه قسمتی خیس نشده باشه

عههه وا پس چطوری باید بگماولین بار بود امروز غسل کردماول باید بگی به نیت سر و گردن . بعد به نیت سمت ...

نه یه نیت کلی اولش بگو بسه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

سروگردن باید کامل خیس بشه.بعدسمت راست کامل بعدسمت چپ کامل.اگردرحین شستن سمت راست مثلا سمت چپ هم شسته بشه اشکالی نداره.ولی بعداز اینکه راست کامل شسته شد دوباره باید چپ رو بشوری.چون ترتیب داره وهمزمان نمیشه

نییت سرو گردن چیه؟ در کل بگو مثلا غسل حیض میکنم بعد اول سرو گردنت رو اب بکش بعدم سمت راستت بعدم چپ و ...

چرا من انقدر سختش کردممم😂 اولین بار بود غسل میکردم از مامانم پرسیدم گفت باید دونه دونه نیت کنی

نه یه نیت کلی اولش بگو بسه

مرسی عزیزم

عههه وا پس چطوری باید بگماولین بار بود امروز غسل کردماول باید بگی به نیت سر و گردن . بعد به نیت سمت ...

خیر باید بگی ب نیت فلان کارمثلاپاک شدنم از پریودی(حیض) غسل میکنم قربه الی الله

و شرو کنی ب انجام دادن ب ترتیب البته

همین ن چیز بیشتری ن کمتر

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

2790
2778
2791
2779
2792