2777
2789
عنوان

دروغ گفتن شوهر

400 بازدید | 25 پست

سلام ببخشید خواستم یه راهنمایی بمن کنید من و همسرم وضعیت خیلی معمولی‌ داریم از لحاظ مالی خونه نداریم .منم مشکلی ندارم گقتم تلاش می‌کنیم بدست میاریم و بهش فشاری نیاوردم راجب این موضوع. حالا یک هفته پیش بمن میگه برات سوپرایز دارم منو برده یه جایی رو نشونم میده میگه من اینجارو خریدم میخواستم سوپرایزت کنم تا حالا بهت نگفتم منم کلی خوشحال شدم انگار که معجزه تو زندگیم اتفاق افتاد کلی رویا خیال کردم کلی گفتم چقد همسرم با عرضس من خبر نداشتم بعد یک هفته که دنیا برام عوض شده بود اومده میگه باهات شوخی کردم میخواستم سر به سرت بزارم و واقعا بهم دروغ گفته بود حالا من کلا ذوق کور شدم و اعتمادمم بهش از دست دادم واقعا نمیتونم  باهاش زندگی کنم خیلی بد بهم ضربه زد بعد افتاده گریه و زاری التماس میگه واقعا نمیدونم چرا اینکارو کردم اصلا خودم نبودم میگه بیا بریم پیش دعا نویس من اینکارو خودم انجام ندادم .تا حالا همچین کاری باهام نکرده دروغی نگفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

دروغگو که هست 

اهل جادو جمبل و دعا هم که هست 

بنظرم تو برو پیش مشاوره 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اسی شخصیت همسرت بهتر میشناسی اگه اولین بارش بوده پس صددرصد قصد دروغ نداشته  فقط خاسته حسش تحربه کنی راهش اشتباه انتخاب کرده ببخشش زندگی ارزش بخشیدن مسایل جزئی  داره هرچند حالت درک میکنم واقعا بد بوده