2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها قلب منو شکستن

209 بازدید | 28 پست

بزرگوارا اون انگشت مبارکتونو چرا نمیزنید به یکی از این گزینه ها؟ کار به این سادگی رو چرا برای من همنوع خودتون انجام نمیدید؟ چرا قلب منو به درد میارید؟ 😁☻

تعداد رای : 18
نظرسنجی
هامون و نهال
5
27%
هامون و نیلا
9
50%
هامون و ترمه
3
16%
هامون و ارغوان
1
5%

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا هشکدوم

باشه شما می تونی رای ندی. شما عذرت موجهه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

نیلا خوبه

ولی تو اسم هامون به نظرم یه تجدید نظری بکن.. 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چرا گیر دادی به هامون ،،،،خدایی به نظر من هامون قشنگ نیست

تنها اسم پسری که خوشم میاد همینه. از هیچی دیگه خوشم نمیاد. 😎

باشه شما می تونی رای ندی. شما عذرت موجهه.

اسم دختر ها قشنگن همشون واقعا به نظرم یکم رو هامون باز فکر کن

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
هیچ کدوم عزیزم ببخشید هامون اصلا دوست ندارم

تنها اسم پسری که خوشم میاد همینه و لاغیر

اینم بعد از کلی بالا پایین به دلم نشسته

تنها اسم پسری که خوشم میاد همینه و لاغیراینم بعد از کلی بالا پایین به دلم نشسته

یک دوست دارم اسم گل پسرش هامون اسم گل دخترش هلیا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تنها اسم پسری که خوشم میاد همینه و لاغیراینم بعد از کلی بالا پایین به دلم نشسته

پس هر جور خودت دوست داری گلم ❤️ 

ولی باید اسمی بزاری که در آینده بچت کیف کنه خوشش بیاد این اسمیه که تو دوست داری چند سال بعد شاید بچت سلیقش به سلیقه ما بره