بزرگوارا اون انگشت مبارکتونو چرا نمیزنید به یکی از این گزینه ها؟ کار به این سادگی رو چرا برای من همنوع خودتون انجام نمیدید؟ چرا قلب منو به درد میارید؟ 😁☻
تعداد رای : 18
نظرسنجی
هامون و نهال
5
27%
هامون و نیلا
9
50%
هامون و ترمه
3
16%
هامون و ارغوان
1
5%
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
من اسم بچه هامو به امید خدا میذارم امید ترانه نمیان بهم ولی عاشق این اسامم توام هر چی دلت میخاد ...
چه اسمای قشنگی
مخصوصا ترانه 😍👌
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
پس هر جور خودت دوست داری گلم ❤️ ولی باید اسمی بزاری که در آینده بچت کیف کنه خوشش بیاد این اسمیه که ت ...
مرسی از همفکریت عزیزم. همفکریت واقعا برام ارزشمنده حتی اگه نظرت با من متفاوت باشه.
ولی واقعا کنجکاو شدم بدونم ایراد اسم هامون از نظر شما چیه؟
چرا گیر دادی به هامون ،،،،خدایی به نظر من هامون قشنگ نیست
عزیزم حالا که لطف کردی و باهام همفکری کردی میشه بگی از نظر شما ایراد اسم هامون چیه و چرا به دلت ننشسته
عزیزم حالا که لطف کردی و باهام همفکری کردی میشه بگی از نظر شما ایراد اسم هامون چیه و چرا به دلت ننشس ...
عزیزم من فقط نظرموگفتم البته اسم سلیقه ای هست حالا اسم پسر خودم محمدعرفانه ،،،،ولی شوهرم اصلا دوست نداشت میخواست بذاره ابوالفضل ،،،هرکی سلیقه و انتخابش فرق داره حالا من بین اسم ها علی رو خیلی دوستدارم اگه خدا بهم یه پسردیگه بده حتما میزارم علی
عزیزم من فقط نظرموگفتم البته اسم سلیقه ای هست حالا اسم پسر خودم محمدعرفانه ،،،،ولی شوهرم اصلا دوست ن ...
آهان. پس کلا سلیقه تون با من فرق داره. خدا نگهداره پسر گلت رو ❤