ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
🤭🤭🤭😂ینی ی قند و چای ترجی میدم ب هر چی نسکافه قهوه شکلات شیرینی هر چی البته من شیرینی خور نیستم ش ...
آخ دقیقا چای ی چی دیگس،،من تو فلاسک دم میکنم استکان کمر باریک شاه عباسی با نعلبکی میارم با کشمش و خرما هی هورت و هورت میخورم آی حال میده آی خوش میگذره😍😂😂
اگرم خونه ی مامان بزرگم باشم همه ی اینا + حیاط ، صندلی چوبی سنتی، زیر درخت ،غروب تابستون😍😍😍
از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم