2777
2789
عنوان

کنار چایی چی میخورید بجز قند

405 بازدید | 42 پست

شیرینی شکلات تموم شده حوصله درست کردن ریخت پاش کیک هم ندارم قند هم دوست ندارم خرما و نبات اینام نیست یه چی بگید راحت باشه درست کردنش کنار چای بچسبه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

هرچی درست کنی توش شکر داره

و شکر هم مضرره

سعی کن نخوری 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم معمولا کیک و شیرینی و نبات و .. استفاده میکنم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

هرچی درست کنی توش شکر دارهو شکر هم مضررهسعی کن نخوری

اره ولی دوست دارم نمیتونم نخورم شیرینی جات همدممه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خودت پولکی درست کن

سخت نیست؟ 

شکلات ابنباتی هست نمیخورم تو خونه ولی یه چی نرم دوست دارم با چایی تو دهن حل بشه

من شیرینی جات نمیخورم کلا ،،چایم رو با خرما یا کشمش میخورم،،بیشتر کشمش

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من شیرینی جات نمیخورم کلا ،،چایم رو با خرما یا کشمش میخورم،،بیشتر کشمش

کشمکش باز بد نیس اونم حالت ترش مانند داره تهش خیلی شیرین نیس

کشمکش باز بد نیس اونم حالت ترش مانند داره تهش خیلی شیرین نیس

آره حالت ترش داره

خرما دوست نداری؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عاشق قندم 😐😐😐درشت 🤣😂😂😂

چه باحال گفتی😂😂😂

آره حالت ترش دارهخرما دوست نداری؟

دوست دارم الان نداریم تو خونه تموم شده