2777
2789
عنوان

کنار چایی چی میخورید بجز قند

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 42 پست
چه باحال گفتی😂😂😂

🤭🤭🤭😂ینی ی قند و چای ترجی میدم ب هر چی نسکافه قهوه شکلات شیرینی هر چی 

البته من شیرینی خور نیستم شاید ماهی ی بار بخرم

چه تر بلشه چ خشک

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چیزایی کشما میخورید قندش بیشتره پس همون قند بهتره

نمیدونم چرا احساس غصه میکنم وقتی فقط قند هست و شیرینی نیست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

سخت نیست؟ شکلات ابنباتی هست نمیخورم تو خونه ولی یه چی نرم دوست دارم با چایی تو دهن حل بشه

یکم درد سر داره خب 

نرمم نیس تازه 😂

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

منم چیزی نداشتم، همین الان با عسل لقمه گرفتم با چایی خوردم

عسل هست ولی شکلات دوست دارم که نیست🥲

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

🤭🤭🤭😂ینی ی قند و چای ترجی میدم ب هر چی نسکافه قهوه شکلات شیرینی هر چی البته من شیرینی خور نیستم ش ...

آخ دقیقا چای ی چی دیگس،،من تو فلاسک دم میکنم استکان کمر باریک شاه عباسی با نعلبکی میارم با کشمش و خرما هی هورت و هورت میخورم آی حال میده آی خوش میگذره😍😂😂

اگرم خونه ی مامان بزرگم باشم همه ی اینا + حیاط ، صندلی چوبی سنتی، زیر درخت ،غروب تابستون😍😍😍

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

آخ دقیقا چای ی چی دیگس،،من تو فلاسک دم میکنم استکان کمر باریک شاه عباسی با نعلبکی میارم با کشمش و خر ...

😍😍😍اییی دلم هوایی شد ....خیلی خوبه لامصب 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

عسل هست ولی شکلات دوست دارم که نیست🥲

اره دیگه چاره ای نبود 😅منم خالی نمیخواستم بخورم چایی رو ، خامه ‌و کره و اینا هم چربه ، سر همین عسل خالی با نون خوردم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

خرما

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

چایی خالی میخورم بدون هیچی عالیه 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

پولکی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم