2777
2789
عنوان

زنداداشای شمام یهو جنی میشن😐

880 بازدید | 63 پست

من اینو اول بگم

من خودم با اینکه با مامانم اوکی ام اما چون تفکرش سنتیه خیلی باهم اختلاف داریم پس خواهر شوهر گری نمیکنم از مامان خودم دفاع کنم😐

اما انصافااا مامان من چون پسردوسته بخاطر همین عروسشو میزاره رو سرش حلوا حلوا میکنه

ولی یه موقع ها زنداداشم یه رفتارای عجیبی از خودش نشون میده

یه روز خوبه یه روز یهو تصمیم میگیره قطع رابطه کنه

اخلاقای خوبم داره ها😐

ولی بعضی رفتاراش یجوریه فک میکنم مشاوره هایی که میگیره از نظرات نی نی سایته راجب سیاست مادرشوهر خود را چگونه ادب و تربیت کنیم

برای مثال از وقتی گفته میخواد حامله شه(مشکل هم داره مث اینکه)مامان من واسش خوراکی های مقوی میفرسته میاد خونه هواشو داره

هروقت حتی سرزده بیان خونمون غذای خوب میپزه

یه بارم دعواشون شد داداشم و زنش مامان من طرف زنشو گرفت(واقعا داداشم مقصر بود)اینجوری که عقد بودن تو خونه ما دعواشون شد این اومد تو بغل مامان من گریه و زاری ک فلانی اذیتم میکنه اخرشم فرداش پیام داد فلانی خانم(مامانم)ازین به بعد تو دعواهای زن و‌ شوهری ما دخالت نکنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

🌧️🤍

پرش میکنن و بی لیاقته

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قیافه ی مامانت بعد خوندن پیامش😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

دوست دارم نطرات عروسارو با اشتیاق بخونم چجوری سفسطه میکنن

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.