2777
2789
عنوان

زنداداشای شمام یهو جنی میشن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الانشم حضور دارن و پست گذاشتن اونم چه پستی🫤

دادگاه ها به تک‌تکشون نیاز داره😂

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ن مامان من خیلی احساسیه واقعا خیلی رو داده بهشاین یه گوشه ای از رفتاراشهمن دخالت نکردم ولی بعضی اوقا ...

من جای شما باشم اگه واقعا مودیه کلا ب کتف میگیرمش کرلااااااا بی تفاوت میشم  اینجور ادمارو باید با بی محلی ادب کرد

♾️🖇❤️

نینینی بگو نیناش ناش 💦😂

ناش ناشش😂😂

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

حس میکنم ناقص تعریف میکنی همه خودشونو خوب میدونن خواهر شوهر من خودشو فرشته میدونه ولی هرچی دعوا میشه ...

چیو ناقص تعریف میکنم همین اتفاق افتاده دقیقا

مامان من واسش هربار یه چی میبره

اونوقت خانم ب شوهرش میگه ب مادرت بگو من خودم مادر دارم با من مثل یتیما رفتار نکنه شوهرشو میندازه ب جون مامانم

حالا تا دیروز تشکر میکرد 

🌧️🤍
چیو ناقص تعریف میکنم همین اتفاق افتاده دقیقامامان من واسش هربار یه چی میبرهاونوقت خانم ب شوهرش میگه ...

ب مادرت بگو چیزی نفرسته

وقتی طرف ارزش محبت رو نمیدونه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

چیو ناقص تعریف میکنم همین اتفاق افتاده دقیقامامان من واسش هربار یه چی میبرهاونوقت خانم ب شوهرش میگه ...

وااااااا مشکل داره جنیه  کلا سگ‌محلش کنین ب خدا بی تفاوت شین انگار اصلا نیست

♾️🖇❤️

واقعا بی لیاقتههمه از مادرشوهر بد مینالن زنداداش ما از مادرشوهر خوب

ماهم یه دونه داریم

انقد که من خاهرم و مامانم بهش خوبی کردیم هواشو داشتیم خاهر مادر خودش نداشتن

ولی نمک‌نشناس و قدرنشناسِ

منم همینطورم از نظر و فکر  خانواده شوهرم . 

ولی نمی‌دونن ک خودشون هم همینطوری و صد پله بدتر . البته قصد جسارت ب شما رو ندارم . خودم مثال زدم . 

مثلا میان میگن تو هیچی غذا درست نمیکنی منم غذایی ک درست کردم تو یخچاله میارم نشون میدم میگم پ این چیه .

ما هر چی داشته باشیم درست میکنم فقط مرغ و گوشت نداشتیم  ک غذای آنچنانی درست کنم . بعد میگن  بی احترامی کردی .ک غذا رو آوردی نشون دادی . .. البته بعد از اینکه هزار بار گفته بودن تو هیچی نمیپزی و من هی آبرو داری میکردم دیگه گفتم ی بار بزار کمرویی رو بزارم کنار و بگم  بابا پسرتون پول نداره مرغ نمیخره گوشت نمیخره .. ناراحت شدن