2777
2789
عنوان

زنداداشای شمام یهو جنی میشن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 63 پست
آره والا با قضاوت هاشون عدالت معنی دیگه ای پیدا میکنه🤣

😂😂😂

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

کاش کاری بهشون نداشته باشید وقتی جیز مقوی میفرسته یعنی منظوری داره دیگه مثلا میخواد بگه ضعیفی

بستگی ب نیت داره😐

خودشم خوب میدونه مامان من از مهربونی اینکارو میکنه یه روز تشکر میکنه حتی زنگ میزنه قربون صدقه میره

فرداش داداشمو پیغام رسون میکنه ک با من مثل یتیما رفتار نکنید

باز حرف شمارو میزد یه حرفی 

🌧️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم از نظر و فکر خانواده شوهرم . ولی نمی‌دونن ک خودشون هم همینطوری و صد پله بدتر . البته ق ...

مامان من اصلا اینطور نیست

حالا ایشالا خدا جواب خانواده شوهرتو بده 

ولی انصافا میگم اونم اخلاقای خوب داره هروقت میریم درست و حسابی واسمون شام میپزه

🌧️🤍
کاش کاری بهشون نداشته باشید وقتی جیز مقوی میفرسته یعنی منظوری داره دیگه مثلا میخواد بگه ضعیفی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ناموسا؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 چجوری این چرت و پرتا به ذهنتون میرسه ؟

قرار نیست هرکی از مادرشوهرش عقده داره شکاکه بیاد اینجا چرت و پرت بگه واقعا چجوریییی اینا ب ذهنتون میرسه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ای خدا من رد دادم دیه

.

بستگی ب نیت داره😐خودشم خوب میدونه مامان من از مهربونی اینکارو میکنه یه روز تشکر میکنه حتی زنگ میزنه ...

من سر بارداریم یه مدت استراحت مطلق بودم و شهر غریبم و شوهرم کمکم کرد مادرشوهرم چن جا شنیدم گفته بوده استراحت مطلق و بچم کارا رو میکنه و ....حالا من کلا سر جمع دو ماه هم استراحت مطلق نبودم و همه کارهای خونه و بچم و ..خودم میکردم ولی ایشون تا اخر بارداری ول نمیکرد 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ن ...

بابا ول کن ی چی روهوا گفت😂😂

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

2790
2778