2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 46 پست
بچه  ها   الان  با   این   نظراتتون   یک  کم   عذاب  وج ...

خدا بهت سلامتی بده حتما طالع شما هم این بوده خداروشاکر باش که لذت مادر شدن رو چشیدی خیلیا تو حسرت یه دونه موندن

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
وقتی میبینی طرف نمیتونه دیگه بچه دار بشه لازم نیست با این غلظت بگی خییییلی ...خودش که انتخاب نکرده م ...

من چند ساله نی نی سایت عضوم قبلا اصلا اینطوری نبود،هر کی مشکلی داشت همه میومدن دلداری میدادن با دل وجون راهکار میدادن ولی متاسفانه الان دیگه اینطوری نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم   و    پسرم  و  شوهرم   از   این  وضع   راضیم  واقعا  هم   اگه   حرفای   مردم   نباشه   ناراحت  نیستم   ولی   هر  بار   بعد  از   مهمونی   یا   هر جایی  که  برم   اینقد   ازم  میپرسن   حتی یکی   بهم  گفت   جلوگیری  میکنی   یا  باردار  نمیشی   میام  خونه اعصابم   بهم   میریزه 

من چند ساله نی نی سایت عضوم قبلا اصلا اینطوری نبود،هر کی مشکلی داشت همه میومدن دلداری میدادن با دل و ...

عزیزم   ممنون  چون   شماها   بیطرفین   میخوام  بدونم   واقعا   بد   ایا  ؟حالا   نه  از   سر   دلسوزی   

خودم   و    پسرم  و  شوهرم   از   این  وضع &nb ...

يعني مهمه؟!؟ مگه شما يه بچه ديگه بياري اونا بزرگش ميكنن؟ يا ديگه هيچي نميگن؟!؟! ول كن توروخدا! من هيچيم نيست و ميگم همين يه دونه كافيه! هر كي هر چي ميخواد بگه (البته اگه همين دوقلو بود واقعا ديگه غمي نداشتم)

يعني مهمه؟!؟ مگه شما يه بچه ديگه بياري اونا بزرگش ميكنن؟ يا ديگه هيچي نميگن؟!؟! ول كن توروخدا! من هي ...

خوب  شاید   من مشکل   دارم   برام  .مهمه   

خوب  شاید   من مشکل   دارم   برام  .مهمه  

ميفهمم

منتهي عزيزم اينطور فكر كن كه اگه تصميم خودت بود ذره اي برات اهميت نداشت ديگران چي ميگن؟

همين اواخر جايي بوديم، دوست ميزبان كه من شايد كلا يكبار ديگه ديده بودمش براي من رفت روي منبر كه يكي ديگه بيار و پشيمون ميشي و فلان

خلاصه ول نكرد كه!

انگار رسالت داشت منو به راه راست هدايت كنه

منم گوش كردم و سر تكون دادم ى گفتم پشيمونم و راست ميگي و اصلا دچار انقلاب روحي شدم و مسير زندگيم رو عوض كردي و بزار پات رو بزارم توي لگن شير بمالم!!!!

كلي هم كيف كرد كه اينقدر عاقل و با درايته

تموم شد رفت

ميفهمم منتهي عزيزم اينطور فكر كن كه اگه تصميم خودت بود ذره اي برات اهميت نداشت ديگران چي ميگن؟ همي ...

واقعا   خودت  دیگه  بچه  نمیخوای,    من   همش   دنبال   اینم  به  مردم  بگم  علت   اینکه  دیگه  بچه  نیاوودم  چیه  

واقعا   خودت  دیگه  بچه  نمیخوای,    من   همش   دنبال   ...

آره عزيزم

بچه دوست دارما

هميشه ٣ تا ميخواستم

اما واقعا تنهايي عذاب كشيدم

حالام دوباره كار يافتم به سختي

روابطم با همسرم هم هميشه متلاطمه

همين يه دونه رو به سواحل خوشبختي نزديكاي لوس آنجلس برسونم هنر كردم

منم تک فرزندی رو میپسندم   

بعلاوه این دوره زمونه ک اکثر خواهر و برادرا به دلایل زیادی از لحاظ عاطفی از همدیگه دور شدن.... 

هر کسی فقط به فکر منفعت و زندگی خودشه  

والا کاش منم تک فرزند بودم  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
وقتی میبینی طرف نمیتونه دیگه بچه دار بشه لازم نیست با این غلظت بگی خییییلی ...خودش که انتخاب نکرده م ...

ایشون گفتن تک فرزندی چطوره؟نگفتن با توجه به شرایط من نظرت بدید گفتن کلی نظرتون بگید .و به شمام ربط نداره دایه دلسوزتر از مادرم نشو

ایشون گفتن تک فرزندی چطوره؟نگفتن با توجه به شرایط من نظرت بدید گفتن کلی نظرتون بگید .و به شمام ربط ن ...

دوست  عزیزم   منظورم   خودم   بود   که  اولش   شرح  حال  خودمو   گفتم   ,  از  شما  هم  ممنونم که  نظرت  و  گفتی   

[QUOTE=52962077]دوست  عزیزم   منظورم   خودم   بود   که  اولش   شرح  حال &nbs ...[/QUOTE

من مغذرت میخوام نظر دادم.هر کاری دوس داشتی انجام بده دوس داشتی بچه بیار دوس داشتی نیار.اول نظر میپرسن بعدش میان دعوات میکنن که چرا اینجوری گفتی.فدات هر کاری دوس داری انجام بده.منو سننن