2777
2789
عنوان

تک فرزندی

1086 بازدید | 46 پست

سلام   دوستان  من  یه  پسر   دوازده  ساله  دارم   چندین  بار به دلایل   مختلف سقط  داشتم  خودمم  بیمارم   فک  نمیکنم   دیگه   بتونم   باردار   بشم   ,  دلم   برای   بچم   خیلی   میسوزه  به  نظر   شما  تک  فرزندی   خیلی   بد   یا   میتونه  مشکلی  نداشته  باشه ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر و برادر داشتن خوبه ولی تک فرزندی هم مشکل بزرگی نیست که بخوای براش ناراحت باشی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

خیلی بد نمیتونه باشه اگه باهاش دوست و همراه باشینن ب قدری که لوس بشه و بچه ننه چون مرده مرد لوس 😣 دردسره ولی میتونین جای داداش و خواهرشو پر گنین

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

پسرم ۱۶ سالشه و مطلقا بچه نمیخاهم دیگه و هزار بار خدا را شکر میکنم که همین یک بچه رو دارم  ...

خدا براتون نگهش داره.منم یدونه دارم البته الان ک کچکه ولی فکر نکنم دیگه بیارم اونم با این شرایط اقتصادی

😈😇

اولا كه شما چاره ديگه اي نداشتن ى خودتون انتخاب نكردين كه فرزندتون تنها باشه، پس جاي ناراحتي نداره

و راستش اغلب بچه هايي كه تك فرزند هستن بسيار موفق و اجتماعي هستن (توي اطرافيان من)