2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 46 پست

خيلييي بد نيس اما بي دردسر هم نيست 

تو تربيتش و اينكه بخصوص لوس نشه بايد دقت بيشتري كرد 

خواهرزاده منم ١٣ سال تنها بود بعدش ابجي دار شد كلي تغيير كرد از حالت لوس بودن در اومد و مسئوليت پذير شد 

انشاله خدا كمكت كنه ني ني دار بشي وگرنه نگران نباش رو تنها فرزندت به لحاظ اخلاقي و تربيت و پرورش سرمايه گزاري كن 

موفق باشي

همه چی به شرایط خود شما بر میگرده و نحوه تربیت بچتون. لزوما همه تک فرزندها در آینده تنها نیستند و همه خواهر برادر دارها هم خوشبخت نخواهند بود

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خییییییلی بده

وقتی میبینی طرف نمیتونه دیگه بچه دار بشه لازم نیست با این غلظت بگی خییییلی ...خودش که انتخاب نکرده مثل اینکه یه نابینا بگه کوری خیلی بده؟؟؟ بعد شما بگی، خیییییلی

خیلیا هستن با یه بچه زندگی کردن 

خب باید خودتون سلامت باشین که از بچه دیگه ای مراقبت کنید درسته؟ 

به این فکر کنید که وقتی از پسشون نتونید بربیاید دلتون بیشتر میسوزه تازه واسه کل خانواده 

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

تربیت مهم تر از فرزند اوردن چه یکی چه چن تا باید درست تربیت بشن 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

سقطام  هر  بار  یه  دلیل  داشت   ,  یبار   پوچ   یبار   خارج  رحم   یبارم   ضربان  ننداشت   ولی   چیزی  که بیشتر  اذیتم  میکنه  اعصاب  خرابمه   اصلا دوست  ندارم  باردار  شم   همش   استرس   دارم   

من اصلا دلم نميخواد چندتا بچه داشته باشم

اگه خدا كمك كنه يكي ميارم، سعي ميكنم خوب تربيتش كنم و براش كم نذارم

هر يه بچه بيشتر يعني همون برابر دلهره و استرس بيشتر

خود بچه هم به نظرم اطرافيان تو گوشش نخونن، دلش ابجي و داداش نميخواد!!!!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه  ها   الان  با   این   نظراتتون   یک  کم   عذاب  وجدانم   کمتر   شد   واقعا   اگه   سلامت  بودم   سه  چهار  تا  بچه  میاوردم   ولی   چکار  کنم     

منم ی بچه دارم قصد ندارم دیگه بچه بیارم، توی این شرایط اقتصادی. توی این همه مشکلی ک وجود داره ب نظر خودم ی دونه کافیه خدا برام حفظش کنه، اما شوهرم میخواد موندم چطور راضیش کنم 

عشقم فقط پسر کوچولوم   

والله دیگه این دوره زمونه خواهر و برادرا هم کاری ب هم ندارن.... من نمیدونم میگن بچه خواهر برادر داشته باشه واسه چیه

اینکه تنها میمونه یعنی چی.... بزرگم شد بالاخره با دوستی همکاری رفت و آمدمیکنه تنها نباشه