سلام دوستان من یه پسر دوازده ساله دارم چندین بار به دلایل مختلف سقط داشتم خودمم بیمارم فک نمیکنم دیگه بتونم باردار بشم , دلم برای بچم خیلی میسوزه به نظر شما تک فرزندی خیلی بد یا میتونه مشکلی نداشته باشه ممنونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهر و برادر داشتن خوبه ولی تک فرزندی هم مشکل بزرگی نیست که بخوای براش ناراحت باشی
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
خیلی بد نمیتونه باشه اگه باهاش دوست و همراه باشینن ب قدری که لوس بشه و بچه ننه چون مرده مرد لوس 😣 دردسره ولی میتونین جای داداش و خواهرشو پر گنین
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی